Избор но Linux дистрибуция за VPS

Re: Избор но Linux дистрибуция за VPS

Ако няма да слагаш Цпанел - слагай дебиан и всичко е ток =)

За: Избор но Linux дистрибуция за VPS

Всичко е ПЪЛНА ЛЪЖА!!!
Не се връзвайте на http://www.fastvps.co
Платих, взеха ми париците, нито VPS получих, нито Хост!!!
Измамници!!!

Да изгният дано.
P.S. Дайте съвет какво да направя с тях... мога почти всичко...
Най-добре се смее този, който се смее последен...
Пропуснал съм този пост. Сподели какъв е проблема, тук или на ЛС. При мен сървъра си работи и в крайна сметка прехвърлих там Teamspeak3, понеже надвиших лимита за трафик на стария с 30 GB. Прецених, че за в бъдеще ще е по-добре да остана на новия от FastVPS с лимит 2 ТВ трафик.

пп Сега погледнах, ако си поръчал от моя афф линк, за днес има следното:

Код:
04/04/2012	FAST $12/Yr	$12.00 USD	Annually	Active
04/04/2012	FAST $12/Yr	$12.00 USD	Annually	Pending
т.е. 2 поръчки, едната платена, другата чакаща. Дойде ли ти потвърждение на имейла за успешно плащане?

Последно редактирано:

Е,сигурен ли е този хостинг,бачка ли,като си го платиш трябва ли да чакаш много време за да ти активират акаунта?Който има опит с него,моля да пише в темата,защото и аз в момента се чудя дали да го използвам,цените са страхотни?

Чакаш докато ти дойде потвърждаващия имел с данните за VPS-a до час. Имай в предвид, че VPS-а е в щатите и за БГ сайтове и/или приложения не е удачен избор. Памет поне 512, този за 12$ на година е с 128 и става само за няколко сайта. Аз лично хоствам там само един TS3 и 2-3 странички към него, но е с 512. Опитвал съм и други приложения, но паметта е малко.
Зависи за какво ти трябва. Снощи гледах цели машини за по 40$ на месец с локация в европа.

Някой има ли все още VPS на "fast"vps . co ? За 7 месеца при тях VPS-а има около 15% uptime. Не съм от хората, който ще изрази негативи за някой хостинг провайдър нито на местно нито на световно равнище, но тези пичове прекалиха. От февруари 2012 имам над 40 мейла в които ме известяват, че местят datacenter-а си - това беше поне 3 пъти. После се счупи RAID контролер, който сменяха близо седмица. След това уж някаква френска фирма ги придоби и сега нито имам информация какъв е новия (за пореден път) IP адрес на VPS-а, нито на кой адрес му е контролния панел поне за solusvm-а, нито пък на кой мейл да се пише за съпорт. Този VPS беше взет само и единствено с тестови цели и никога не е имало нещо важно на него, но все пак е предплатен за година. Потърсих информация за тях в google но ме заляха само някакви негативни ревюта във форуми и блогове и нищо конкретно, как по дяволите да стигна до новия "fast" VPS?

Back
Горе