Изгодна ли е тази цена за поставяне на линк?

ARTAD

New member
Здравейте,

Собственик съм на форекс справочен сайт, ПР2 с 1800-2000 уникални на месец( потенциал за по-висок ПР при следващ ъпдейт). За втори път ми предлагат да поставя линк срещу 40 $ на година в статия. До сега не съм продавал линкове и не знам как се движат цените. Добра ли е тази цена или да търся по висока?

Благодаря ви предварително за помоща.

За: Изгодна ли е тази цена за поставяне на линк?

Добра е цената за линк от статия. Предполагам говориш за английски език, там цените са по-ниски отколкото за БГ.

Щом не си продавал до сега линкове, препоръчвам ти да си запишеш някъде от кога до кога е платен линка и инфо за контакт за да се свържеш с човека след 1 година дали иска да го подновява.

Re: За: Изгодна ли е тази цена за поставяне на линк?

Добра е цената за линк от статия. Предполагам говориш за английски език, там цените са по-ниски отколкото за БГ.

Щом не си продавал до сега линкове, препоръчвам ти да си запишеш някъде от кога до кога е платен линка и инфо за контакт за да се свържеш с човека след 1 година дали иска да го подновява.

Благодаря за помоща!
Предполагам, че този линк няма да ми навреди по никакъв начин за СЕП.
Сайта е двуезичен английски + български трафика е от цял свят 9 % бг.

...... Предполагам говориш за английски език, там цените са по-ниски отколкото за БГ........
Не съм съгласен с това твърдение, но пък може да е вярно за ниши в които аз не участвам.

Мислех да не се включвам, но не устоях 🙂 Едва ли някой ще сподели как продава и как купува линкове, освен някой ученик 🙂
Поне 2-ма души, работещи за Гуглата /един мъж и една жена/ "четат" този форум. Така че, ако не искаш да получиш "награда" и съобщение, че си заподозрян в схеми за линкове не разпитвай много 🙂
Всички цени са добри, няма да ти се изтърка нито блога нито статията 🙂

Re: Изгодна ли е тази цена за поставяне на линк?

Щом е такава ситуацията директно игнорвам такива е.майли. Ясно!

За: Re: Изгодна ли е тази цена за поставяне на линк?

За: Re: Изгодна ли е тази цена за поставяне на линк?

Щом е такава ситуацията директно игнорвам такива е.майли. Ясно!
Кои мейли да игнорваш?

Последно редактирано:

Ако ти е много важен сайта и имаш сериозни намерения да го развиваш за дълго време, най-добре не продавай линкове 🙂. Или ако го правиш в изключително малки количества и то към сайтове на твоята тематика. Иначе цената е добре. Особено щом е от статия и е годишно.

Поне 2-ма души, работещи за Гуглата /един мъж и една жена/ "четат" този форум. Така че, ако не искаш да получиш "награда" и съобщение, че си заподозрян в схеми за линкове не разпитвай много 🙂

Да обесим къртиците, дайте ги насам хаха 🙂

Re: Изгодна ли е тази цена за поставяне на линк?

Що да ги бесим? Да ги направим двойни агенти 🙂

Идеята за двойните агенти е добра! 🙂 Ако не става с алкохол, ще ги подкупим със стриптизьорки 😉

Моят съвет е - отговори на e-mail-а както смяташ за добре. Правилото е да не обявяваш публично от кой сайт си продал линковете 😉 Другите съвети вече на прайвът ги давам или във Facebook групата за уебмастърството 😀

Back
Горе