SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Издирват се AllSubmitter бази

BATTERY

New member
Издирват се актуални или поне почти актуални бази данни за AllSubmitter 5.х за англоезични сайтове. Предпочитат се големи бази и най вече се търсят бази за автоматичен режим на работа.
Ако някой разполага с такива нека сподели, за наистина добри бази може да се спогодим и за някоя разумна цена ;D
 
Re: Издирват се AllSubmitter бази

аз имам разни бази. Но малка част от директориите са английски .

Как да направим наша си база данни ? Добре ще е да има база с българските и да пробваме дали става.
 
Re: Издирват се AllSubmitter бази

Принципно самата програма си има опции в помощ на това да се създават от самитите нас потребителите на програмата бази данни, но проблема е че отнема време и доста преценяване на търсенията за да се направи една свястна база която да става за нещо, да не говорим че без да мине през полуръчен режим базата има доста малък процент автоматични директории на първо време.
За информация как точно да си създадеш собствена база и какво да направиш за да събере програмата по-голямата част от информацията за съответния сайт гледай обяснителните видеота на самата програма.
 
Re: Издирват се AllSubmitter бази

Сега работя по създаването на база с БГ директории , ще видя дали ще бъде успешна
 
Re: Издирват се AllSubmitter бази

Имам много бази руски и англоезични, но нямам български. Всеки който работи с тази програма може да ми пише да обменим бази и опит, защото все още имам някои въпроси. Skype: avadoweb
 

Горе