SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Издирва се Joomla компонент/модул

Poltargaista

VRETIEL
Привет колеги!

От доста време търся компонент и/или модул за Joomla (1.5, 1.7 или 2.5 - няма значение), който да позволява статиите да се филтрират по ръчно въведени филтри. Нещо подобно на това - DM Articles Filter. Само, че DM позволява филтриране на статии по данни, които Joomla предоставя.
На мен ми трябва сам да си въвеждам филтрите. Например филтър "мега яки" и в него филтър "статии", "новини", "истории". Нещо такова, но с повечко опции. Например ако е избран филтъра "мега яки", да се скрие филтъра "мега смотани" и т.н. от този сорт.

Всъщност като се замисля май ми трябва някакво подобие на автомобилен компонент, който позволява да му се променят/добавят/трият филтри (цвят, марка, модел, година...) и тези неща да се отнасят за статиите.
Попаднах на един продукт, който беше точно каквото исках, но е приставка за VirtueMart. И първо, че е доста по-скъп, отколкото съм склонен да отделя, второ, че не ми се ще да си пускам статиите през VirtueMart, само заради един такъв филтър.

Така, че ако някой се сети за нещо подобно - платено или безплатно - нека пише! Почерпката е сигурна! :wink:
 
За: Издирва се Joomla компонент/модул

За: Издирва се Joomla компонент/модул

За FrontEnd става ли или е само за BackEnd?
Ако става - ще седна да го разуча. При проблем и/или нужда от помощ - мога ли да се обръщам към теб? :-]

P.S. Като цяло много благодаря. Не бях го ползвал това Seblod. Хареса ми... подробни FAQs, с графики, с обяснения, а и самия tool е с приятен и лесен UI. Я прати на ЛС къде да идвам с уйскито! :party:
 
Последно редактирано:
Re: Издирва се Joomla компонент/модул

С този CCK може да се прави почти всичко .... въпроса е да имаш нужните знания само. Не е само цък тука, цък там.

За съжаление надали ще мога да ти помагам за по-сложни неща.

Трябва да изнамеря връзката за пълния Manual - ще ти е много полезна. Помня, че беше дооооста обемен
 

Горе