SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Издирва се....

BATTERY

New member
издирвам човек който работи в фирма (независимо в българия или чужбина) занимаваща се с AdWords някъде бях засякъл мнение на някого че работял в такава но не успях да открия мнението за да се свържа с него.. Моля съответния човек (или хора, ако има и други) да ми драснат някой ред на лично съобщение да поговорим малко на полезни теми :icon_thum
 
Re: Издирва се....

щото от цялата работа има някаква вероятност вевнтуално да се върже нещо кат договорче... (нали знаеш "шефа каза"="господ каза" :icon16:)
по скоро май трябва човек който наистина сериозно се е занимавал и се занимава с това
 
Re: Издирва се....

ако става дума за много пари пусни ми и на мен :evil
 
Re: Издирва се....

Май мен търсиш, ако за www.viscomp.eu става дума. Естествено бих ти препоръчал договор с фирмата, защото там истински професионалисти ще се грижат за кампаниите ви, както и автоматичен алгоритъм, който чете всичките статистики. Ако ти трябват контакти пиши на ЛС.
 

Горе