SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Изкупувам сайтове "на килограм" :)

gogo

New member
На метър, на литър - както и да го броите общо взето купувам сайтове за без пари.

Условия:
Все тая за беклинкове, пр, тематика (избягвам само новинарските и тези, които изискват задължително ежедневно внимание - нямам време за тях) и т.н. - интересува ме само да са изцяло завършени и действащи.

Не ме интересуват сайтове от типа "абе вчера си нямах работа, та качих на един безплатен хост една джумла, ръгнах и и едикоя си приставка със 234234564 игри, люснах първия домейн де ми падна и сега го продавам за само 2000 лева и ако може "уважавайте труда ми"".

Сайтовете, които имат шанс да бъдат купени има собствен домейн който има срок до изтичането поне още 3 месеца и нямат "клонинги" из нета.

С предимство (и по-висока цена) са англоезичните.

Цени - 10-20-30 лева (въпреки, че ако изскочи нещо наистина добро може и по-дълбоко да бръкна).

С други думи изкупувам сайтове, които иначе биха заминали в небитието щото даже разработчика им не ги ще.

Също така - ако някой има сайтове, които някога е качвал някъде, но после е свалил защото са безнадеждно остарели и няма нищо против да ги подари нека пише - ще се радвам да видя/кача малко сайтове "от добрите стари времена", така че не се стискайте, ами разровете килери, мазета, стари знайни и незнайни директории по хардовете и давайте насам :) - кой даде такъв сайт освен вечната ми признателност ще получи някой и друг беклинк, а ако от цялата работа остане и нещичко за мен ще черпя по едно за добрата работа. :)

За връзка - лично съобщение тук или на мейла admin [@] topsitebg [dot] net (проверява се веднъж на 24 часа, ако жената не ме е изхвърлила от къщи, че пак не съм и обърнал внимание :) )
 

gogo

New member
Re: Изкупувам сайтове "на килограм" :)

Отговорил съм на всички с изключение на един (ще ми трябва време да прегледам обстойно точно тази оферта, но до утре вечер ще има отговор и там).

И едно уточнение - не купувам блогове, уордпрес и т.н. - особено празни.
Купувам авторски неща (и като код и като съдържание).

Успех на останалите! :)
 

Горе