SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Измамниците Host.bg

Re: Измамниците Host.bg

БГЛАФ публикува новината без да се редактира. Не носим никаква отговорност в написаното

Без да съм го чел, мисля че, разпростараняваш очерняща версия....
И си пропуснал някои неща
 
Последно редактирано:
Re: Измамниците Host.bg

queenburger.com е свободен, а Вие се натискате на .net?

И аз не съм голям фен на host.bg, но е възможно някой друг да е взел домейна за "тест". Изчакай 5 дни и може да се освободи. Много домейни се регистрират и дропят през 5 дни, като различните регистратори ги тестват за трафик.
 
Re: Измамниците Host.bg

Каквото и да е станало мисля, че е доста грубичко от страна на хостинга да държи такъв тон ...

Да се спасяват... има сумати хостинги
 
Re: Измамниците Host.bg

Че съпорта им е калпав и крадът домейни. От 3 години хоствам два от сайтовете ми при тях и единственото недоразомение беше когато ми изгубиха backup-а на форума и се наложи да ползвам backup от преди 5 месеца, но го преглътнах.

Според мен това е статия на някой, който има за цел не да информира за крадци на домейни, а да създава лоша репутация на фирмата. По същия начин преди няколко години си регистрирах домейна bulgaria-online.net в ТОПХОСТ (тогава незнаех още що за фирма са), платих си домейна и после получих писмо че вече е регнат (а не беше), а миналата пролет купих един домейн от тях bulgarianvillages.com и пак ми казаха че е зает, а не беше... така че това са само догатки според мен. Мисля че имат много по важна работа от това да следят за апетитни домейни (въпрос на лично мнение)
 
Последно редактирано:

Горе