SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Използвате ли ADF инструменти във VS

gstoychev

New member
Интересно ми е, понеже разбрах, че не са малко хората тук, които имат поглед над нещата дали използват интегрирани във VS ADF инструменти. Препоръчани са ми два, но единият е на цена 200 долара, другият за $1200. Някой да сподели опит за нещо по-така? ;)
 
Re: Използвате ли ADF инструменти във VS

може ли да разясниш въпроса и да дешифрираш абревиатурите. VS - предполагам Visual Studio. ADF - предполагам Application Development Framework. Кажи какво ти е пропоръчано и дали правилно съм познал
 
Re: Използвате ли ADF инструменти във VS

Да разбира се. Извинявам се, че съм ги оставил така. VS наистина е за Visual Studio, а ADF за Application Definition File. Най-общо XML файл, който казва на BDC Object model по какъв начин да комуникира с Line of Business (LOB) . Ебати терминологията имат от Редмънд. А относно продуктите - MOSS BDC Design Studio и BDCMetaMan. За в момента не ми трябват поради липса на кой знае каква активност от моят страна, но реших да попитам за мнение.
 

Горе