Използвате ли digg.com

dragoev_m

New member
Здравейте,

Можете ли да споделите дали използвате чуждестранните социални мрежи като digg за българските си проекти!
Благодаря предварително за помощта!

Последно редактирано от модератор:
За: Използвате ли dogg.com

За: Използвате ли dogg.com

Верно съм я объркал. 😀 Как да я изтрия сега тая тема че се чуствам доста тъпо. 😀

За: Използвате ли digg.com

Това тематична директория за кучета ли е? Категориите може би са "болонка", "битбул", "немска овчерка".... 🙂))

Иначе - да, ползвам я (digg.com). Тези сайтове, които са на най-високо ниво са международни така да се каже и не е проблем да се слагат линкове на различни от английски езици.

👍
Благодаря ви за отговорите!
Някой дали ще може да реши спора. Имаме 1 за не и 1 за да. 😀

Re: Използвате ли digg.com

Ето и моят отговор:
Ползвам от години Digg.com и съм много доволен!
Ползвам го както за български, така и за чуждестранни проблеми! За бг проекти заглавието винаги го пускам на латиница или на английски, но съдържанието си остава на кирилица и всичко е ок!
Нещо хитро, което правя е, че подкрепям всичко наляво и надясно 😉 Винаги давам Dugg - буквално на каквото попадна - Dugg-вам 🙂

Re: Използвате ли digg.com

Вчера на k2web някой от лекторите беше споменал, че я използва и има трафик от нея. Мисля, че беше Ален, ако не се лъжа. Повечето мислят, че е замрял проектът, но далеч не било така.

Е, всеки използва чужди социалки за събмит... Fb, G+, Linkedin, Twitter не са български все пак... 😉

А иначе редовно добавям български сайтове в Multiply, Jumptags, FriendFeed, Cuzo, Diigo, Bookmark4You, Fave и още десетина по-големи.

И аз събмитвам колкото за линкове, не съм видял особена полза, но продължавам въпреки nofollow-тата 🙂

Като цяло отговорът на този, а и много други въпроси, свързани с OM и SEO се крие във въпроса "Възможно/логично ли е това да се случи по принцип?" - в нашия случай някой българин да има акаунт в stumbleupon/digg/delicious и да си колекционира любими линкове в това число и български. Или пък възможно ли е домейн на 1 седмица да има над 100 беклинка и т.н. Мисля, че лесно можем да си отговорим на тези, а и много други подобни въпроси (стига да познаваме малко по-добре света на и-нет разбира се). Това, което маретинг и СЕО специалистите правим до голяма степен е симулация. Успех имат тези, които симулират най-добре, т.е. правят нещата както по принцип биха се случили. Ключови думи тук са разнообразие, търпение, баланс, проксита и т.н. 🙂)

Back
Горе