Изработвам УЕБ сайтове на супер изгодни цени - от 30 лева !!!

Изработвам УЕБ сайтове на супер изгодни цени от 30 лева за статичен сайт и 40 лева за динамичен ! Вие избирате тематиката на сайта и неговото съдържание, а от нас остава изработката, кодирането и графичния дизайн. Работя и с всички CMS платформи.
Работя професионално и в кратки срокове, които спазвам с най-голяма прецизност. Ако изберете моите услуги ще получите и безплатен превод на сайта на избран от вас език, безплатна изработка на лого и ваш рекламен банер, както и безплатна регистрация в търсачки за да по-добра видимост на сайта ви.
В зависимост от сложността на сайта и спецификата на тематиката можем да се договорим за цената !

Ако имате интерес, пишете ми ЛС !

За: Изработвам УЕБ сайтове на супер изгодни цени - от 30 лева !!!

А демо или портфолио някакво? Защото може да си поръчам сайт наскоро.

Re: Изработвам УЕБ сайтове на супер изгодни цени - от 30 лева !!!

Ръчно написаните сайтове и те ли са около 40 лева?
@pepo_999 един wordpress + woocommerce + готова тема и малко настройки, и ето ти читав магазин, и за 20 лева(без хостинг) ще ти го направя ако искаш с бонус анимиран банер в три размера 🙂

На ръба съм да я затрия тая тема, ако авторът не отговори на въпросите на потребителите...

Забравих да посоча някой сайтове, които съм изработил:
Споделяйте линкове бързо и лесно - Споделяйте бързо, лесно и удобно
Вашият онлайн каталог за забавления - Home Page
Младежки Глас - регион Североизточна България, клон Варна, клон Русе

Още веднъж моля да ми пишете само ЛС, за да не се получават обърквания. Благодаря ви предварително !

Здравейте,
за всички онлайн продукти като УЕБ сайтове, онлайн магазини, социални мрежи и т.н. цената е 40 лева, а за обикновен статичен сайт цената е 30 лева. В цените са включени изработка на лого, банер, превод и изработка с голяма прецизност в кратък срок !

Отново моля при проявен интерес, пишете ми лични съобщения. Така ще се избегнат недоразуменията и объркването.

Благодаря ви предварително !

Последно редактирано:

Dai email za da ti pisha na nego

Back
Горе