SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Изтриване на акаунт в тоя форум

M

man0l

Guest
Моля акаунта ми да бъде изтрит.

Писна ми от "тоталитаризъм" какви са тия глупости бе?
Като питаш за монетизация на порно сайтове си от лошите, като питаш за пренаписване на статии си от лошите, като пускаш афилиейт линкове на хостинг компании си от лошите, като питаш за спам e-mail листи си от лошите??!?


Тотално се изнервих и искам акаунта ми да бъде изтрит. Ще създам форум, в който Black Hat, Grey hat се толерират, както и продажбата на emails и adult теми ще се толерират. Ще бъде затворено community.


Ай. Очаквам   да ми изтрие акаунта.
 
Re: Изтриване на акаунт в тоя форум

Манолски споко ве братле стига сте правили глупости толкова време сме заедно сега заради некви простотии да се разпърдяваме Марто направи едно скрито гише за разни такива неща освен 300-тата :)

П.С: Всички тия неща се отнасят и за всичко почти. Когато някой пита за нещо ако нямаш какво градивно да кажеш по-добре да си замълчиш. Явно проблема е в това както и в предприемача- знаещите ги мързи да пишат и пише кой как свари и какво намери за умно на момента :)
П.П.С. Мисля, че за п0рното нбсп не иска да се пише тук, защото имаше такъв специален форум за адълт неща
 
Последно редактирано:
Re: Изтриване на акаунт в тоя форум

Ок. Акаунта е изтрит. На който не му харесват правилата тук е свободен да напусне.
 
Re: Изтриване на акаунт в тоя форум

Маноле, не се трови толкова... просто както всеки сайт и този форум си има някакви правила.

И на мен ми е любопитно да разбера малко за блак хет триковете, но тук това е забранено и донякъде разбирам защо...
 
Re: Изтриване на акаунт в тоя форум

Айде пак детски изпълнения :) Човече тази постъпка е доста..... незряла. Надявам се, че снощи си се напил и си махмурлия. Крив ти е света и така. Има една малка вероятност, някой да ти е набарал акаунта и да се гъбарка така и ми се ще да вярвам в тази вероятност. Ако наистина обаче, заради политиката на форума искаш да нямаш акаунт - твоя воля. Приветствам админа.
 
Последно редактирано:
Re: Изтриване на акаунт в тоя форум

Блек хет не е забранено. Дори си има отделен форум. Забранено обаче е дискутирането на "монетизация на порно сайтове", нещо повече, по законите на Република България това е криминално престъпление. Дали ми харесва? Не разбира се, смърди на комунизъм. Но нямам амбициите да пиша законите в %№#$№#$ ни държавица. Който иска да говори за порно бизнес, може да отиде в българският адълт уебмастер форум. Чудите ли се защо е затворен?

Забранен е имейл спама, който също е незаконен.



А това, че man0l препоръчва хостинг, който не ползва и дава афилиейт линк, за което получава негативна репутация, си е въпрос на личното ми мнение. Който желае може да го поощри за това.

Ако някой иска да направи форум, в който се поощряват криминални и незаконни дейности, мога само да му пожелая успех. Но това няма да се случи тук, поне докато аз съм собственик на този форум.

/нищо лично
 
Re: Изтриване на акаунт в тоя форум

Ще създам форум... Ще бъде затворено community.

за затвореното не си прав! обикновено такива затворени организации свършват с масови самоубийства :)
 
Re: Изтриване на акаунт в тоя форум

Днес май много станахме хората, които напускат дадени сайтове.
 
Re: Изтриване на акаунт в тоя форум

Май има някакви магнитни бури или е от пълнолунието не знам :) вие ще кажете
 

Горе