SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Изчезнали категории и тагове

ivok

Bashmaistora
Без да променям нищо, изведнъж изчезнаха категориите и таговете. Интересното е, че се показват на страницата, все едно ги има, а като влезна в админ панела, няма нито категории, нито тагове. Всички постове са отишли в Uncategorized. Имам бекъп, мога да извадя оттам, но как така изчезват самосиндикално и още по-интересно, как си ги виждам на страницата, а в админ панела ги няма. Някакъв WP бъг ли е това? Четох из разни форуми, че се случвало и после само се оправяло...

P.S. Отворих и други WP - навсякъде е така. Явно нещо от хоста пипат.
 
Последно редактирано:
За: Изчезнали категории и тагове

За: Изчезнали категории и тагове

Изчакай така, и при мен се е получавало много пъти, би трябвало само да се оправи след няколко часа. Има спад в хоста за броя на заявките или някой модул временно е недостъпен. Може да си добавиш наново същите джаджи в сайдбара, за да няма промяна, но това е излишно. Поне при теб се визуализират на публичната страница. При мен се е получавало обратното - в панела ги има, а на страницата не се появяват.
 
Re: Изчезнали категории и тагове

Да, мерси. Проверих по WP на другите хостове - там проблем няма. Свързах се с хоста - казаха, че не са пипали нищо. Дано само се оправи.

Сега вече ги няма и на хоум пейджа.
 
Последно редактирано:
Re: Изчезнали категории и тагове

Всъщност май е пробив, за който ктомов е писал в другия форум. Ама сега нямам време да го оправям.
 
Re: Изчезнали категории и тагове

Оказа се проблем от хостинга, но момчетата го оправиха.
 

Горе