Илюжън уеб студио

randex

New member
Здравейте,

искам да презентирам в тази тема нашето скромно студио, услугите, които предлагаме, и новата му визия - http://e-llusion.org .

От скоро се подвизава с нов, по-изчистен и стилен дизайн. Може да дадете по едно мнение за скромното ни сайтче.

Проекти, информация за нас и отзиви от клиенти може да намерите в сайта ни. Работили сме по проекти на някои от потребителите на този форум.

Ако ви хареса нашата работа и сте заинтересовани за бъдеща съвместна работа може да ми пишете лично съобщение или да ползвате контакт формата ни.

От скоро предлагаме и уеб хостинг, за съжаление сайта все още не е готов. Предлагаме много добри пакети, като параметри, на цени от 4 и 6лв. Също така можем да изготвим и индивидуални оферти, за всеки един. Сайтовете, които се хостват при нас, значително ускориха своето зареждане.

Поздрави!

• Like
Реакции: ragi
Re: Илюжън уеб студио

Никой ли няма желание да даде своето мнение за скромното ни уеб сайтче? 🙂

krasivo e no ima oshte kakvo da se jelae 🙂

Като например?

То и при теб има какво още да се желае, като за начало може да започнеш с кирилицата.

Колкото до сайта, на мен само дизайна на контактната форма не ми хареса http://www.e-llusion.org/за_контакти.html, полетата приличат по-скоро на бутони и текста не е подравнен в средата 🙂.

• Like
Реакции: gvv

При контактната форма, в полетата за писане, под опера, текстът не е по средата, а е малко надолу. Също няма да е лошо да правите redirect от оригиналните, към страниците, които се показват в сайта. Примерно от index.php към index.html

Здравей.Проекта е много стилен.В портфолиото на сайта: автогол(дот)ком - линка не работи.Опитах да го отжоря през браузер с ръчно задаване, но пак нищо.Мисля, че това е един много малък бял кахър...Успехи с професионалните проекти, които изграждате.
Но!!Много съм любопитен, колко ще струва изграждането на платформа, като на EASYADS? Прегледах целия нет и единственото истинско решение за предлагане на такъв вид дейност рекламна - скрипта струваше около 900 $...
От известно време ми се върти тази идея в главата....

Като например?

То и при теб има какво още да се желае, като за начало може да започнеш с кирилицата.

Колкото до сайта, на мен само дизайна на контактната форма не ми хареса http://www.e-llusion.org/за_контакти.html, полетата приличат по-скоро на бутони и текста не е подравнен в средата 🙂.

Благодаря. Ще се постарая да оправя проблема.

Единствената забележка е ,че мюзик-текст не сте го правили вие - "лек редизайн" ,който не се забелязва и сте го сложили в проекти ?
Нямам желание, пък и няма смисъл да спорим. Можете да питате собствениците какво сме направили по въпросния сайт. Ако толкова държите, мога да ги помоля да се регистрират тук и да потвърдят написаното в нашето портфолио.

При контактната форма, в полетата за писане, под опера, текстът не е по средата, а е малко надолу. Също няма да е лошо да правите redirect от оригиналните, към страниците, които се показват в сайта. Примерно от index.php към index.html

Благодаря ти. При първа възможност ще го оправя. 🙂

Благодаря. Ще се постарая да оправя проблема.

Нямам желание, пък и няма смисъл да спорим. Можете да питате собствениците какво сме направили по въпросния сайт. Ако толкова държите, мога да ги помоля да се регистрират тук и да потвърдят написаното в нашето портфолио.

Няма смисъл ,просто сайта е 1:1 от създаването му и сега "след вашия редизайн и ъпдейт" Най-вероятно вие сте помогнали за импортирането на текстовете (над 200 000 за няколко дни) и клиповете към тях , което според мен не е достатъчно за да присъства в портфолиото ви.

Няма смисъл ,просто сайта е 1:1 от създаването му и сега "след вашия редизайн и ъпдейт" Най-вероятно вие сте помогнали за импортирането на текстовете (над 200 000 за няколко дни) и клиповете към тях , което според мен не е достатъчно за да присъства в портфолиото ви.

Има ли смисъл да обяснявам, че оправихме доста бъгове по системата, до написвахме някои работи. Ако случайно си следял сайта от самото му начало щеше да намериш разликата.

Но наистина нямам намерение да споря за глупости. Ще те оставя да си мислиш каквото искаш. 🙂

Според мен страницата се нуждае от сериозни естетически промени. Лично на мен ми прилича на css/wordpress темплейт. Тъмната линия над менюто създадава в мен впечатлението, че нещо е разместено. Менюто не е равнено по нищо, просто си виси във въздуха. Черната лента създава впечатлението за слайдер (и според мен би било много по-добре да е), след напрегнати 4-5 секунди на очакване разбрах, че не е. Бутоните в нея са прекалено ефектни и крадат от фокуса на най-важния елемент - представянето на фирмата. Самият текст е прекалено дълъг и труден за четене, дублира се в "за нас". Скрийншота от сайта на easy ads или от топ-обяви е? Бутонът под него не е равнен към нищо и виси. Според мен "Обновеният e-llusion уеб сайт е вече на линия." не е нещо, което интересува хората. Трите колони долу са сбити и им липсва падинг, което може да се каже като цяло за самата страница.

Надявам се да извлечете нещо положително от написаното, а не да се нахвърляте както на exLc.

Поздрави

Според мен страницата се нуждае от сериозни естетически промени. Лично на мен ми прилича на css/wordpress темплейт. Тъмната линия над менюто създадава в мен впечатлението, че нещо е разместено. Менюто не е равнено по нищо, просто си виси във въздуха. Черната лента създава впечатлението за слайдер (и според мен би било много по-добре да е), след напрегнати 4-5 секунди на очакване разбрах, че не е. Бутоните в нея са прекалено ефектни и крадат от фокуса на най-важния елемент - представянето на фирмата. Самият текст е прекалено дълъг и труден за четене, дублира се в "за нас". Скрийншота от сайта на easy ads или от топ-обяви е? Бутонът под него не е равнен към нищо и виси. Според мен "Обновеният e-llusion уеб сайт е вече на линия." не е нещо, което интересува хората. Трите колони долу са сбити и им липсва падинг, което може да се каже като цяло за самата страница.

Надявам се да извлечете нещо положително от написаното, а не да се нахвърляте както на exLc.

Поздрави

Благодарим за конструктивната критика. Ще се опитаме да променим повечето от нещата.

А защо да Ви се нахвърлям?

Поздрави! 🙂

Back
Горе