Имам малко проблемче с 1 мое сайтче.

danko6

Banned
Имам едно сайтче за букмейкърите онлайн.Просто давам описание колко у минимум за депозит и тези неща и слагам за всеки букмейкър банер за афилиейт линк.И тези дни реших да му пусна реклама и закупих два ваучера един на стойност 500долара за реклама в google и един за 250 долара във facebook.Да но сега не мога да рекламирам сайта понеже е хазартен.Мисълта ми е ще може ли да добавя една категория спортни новини и да добавям новини.И като пускам рекламата да пиша най добрия сайт за спортни новини или нещо такова.Хайде някой пич ако има такова сайтче да каже малко как стоят нещата и има ли ефект с тези реклами.Няма да си давам сайта да не си правя реклама.🙂

Re: Имам малко проблемче с 1 мое сайтче.

Оха , отказа ли се да мамиш хората ?

Re: Имам малко проблемче с 1 мое сайтче.

И така може да се каже.
Сега кажете какво да направя едни приятел ми каза да добавя някой музикален сайт или нещо такова и като го прегледат и одобрят рекламата просто да едитна линка и да сложа линка на моя хазартен сайт.Може ли да кажете дали ще стане много ми е спешно.Проста закупих доста голямо количество реклама за сайта и сега просто.................Питах на още едно място и ми казаха че можело да пусна хазартен сайт но си имало тънкости.Ако някой тук е по любезен и няма нищо против да сподели ще съм му много благодарен.

Последно редактирано:

Back
Горе