SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Имам потвърждение, че тези плащат...

KOBRETI

New member
Момчета и момичета, попадна ми нещо, което на пръв поглед не ми изглеждаше леджит, но един приятел наш колега, който живее в щатите, ми потвърди, че вече е получил плащане от тях.

Попълват се анкети, свързани с работни варианти на рекламни клипове, с поред които пък рекламите компании, произвеждащи клиповете, си правят изводи за въздействието им... Печели се прилично и от рефералите. 9$ на попълнена анкета, 11$ на реферал, който почне да попълва анкети. Има лимит до 3 попълнени анкети дневно... Плащат през пейпал (пейпал пък си затриха рефералската програма, дагиева :D )

http://goo.gl/rD0fL
Това е реф линка, а който желае, може да изтрие реф номера ми преди да се регистрира, но ще съм благодарен, ако не го направи ;)
 
За: Имам потвърждение, че тези плащат...

За: Имам потвърждение, че тези плащат...

Не се занимавай с глупости, скрипта на този сайт се използва в още такива подобни сайтове, в които аз участвах по-рано. Още чакам да ми платят вече 2 години!
 
Re: Имам потвърждение, че тези плащат...

Не знам... нямам основание да не му вярвам, че е получил пари, така че ще го пробвам... Така или иначе няма да отнеме много време...
 
За: Имам потвърждение, че тези плащат...

За: Имам потвърждение, че тези плащат...

Такива сайтове плащат само на живеещи в западни страни или щатите!:rules:
 
Re: Имам потвърждение, че тези плащат...

Не си губи времето... Ако успееш да вземеш и един лев от тези, ще си първия :)
 

Горе