Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
И с ниски цени, незабравиайте - и с ниски цени.те пробиха с количество :-D
и аз труда си за без пари ли да го давам ?И с ниски цени, незабравиайте - и с ниски цени.
Да бе, верно. Така като гледам, все българи се ранкват за най-наточените думи... 🙄8<----
Едни от най-добрите оптимизатори са руснаците, канадците и ние естествено.
8<---- 🙂
Абе повечето в бг като заговориш за SEO и някой се занимава с това и ме пита как мога да споделям разни неща и колко било блабла. Всеки си драпа в неговите неща,а и има много таквиа които не стъпват в бг форуми и дори не знаят нищо за тяхното съществуване 🙂
много е вярно. Аз не се занимавам основно със SEO но съм чел доста по чужди ресурси, а бг нищо не бях пипвал до състезанието есента. В други области където съм по напред от сео-то изобщо не съм и търсил БГ ресурси. Нивото, доколкото съм го срещал е било винаги лошо и предимно намирах калпави преводи на английски статии. Трябва да призная обаче, че има чувствително подобрение на качеството, на някои типове авторски ИТ публикации напоследък.Абе повечето в бг като заговориш за SEO и някой се занимава с това и ме пита как мога да споделям разни неща и колко било блабла. Всеки си драпа в неговите неща,а и има много таквиа които не стъпват в бг форуми и дори не знаят нищо за тяхното съществуване 🙂