Имена на страниците в блог

mitiozo

New member
Здравейте,
предварително се извинявам за вероятно глупавия ми въпрос, но чета за СЕО оптимизация от една седмица 🙂

Имам личен блог http://mitiozo.blogspot.com/
Оправил съм някои неща за оптимизацията които намерих(като поставянето на името на публикацията преди името на сайта), но имам проблем с това:имената на постовете са на БГ и в името на сайта се получва това: mitiozo.blogspot.com/2010/05/45.html

Пречи ли това при индексирането...и ако да, как да ги напрая нещо от сорта на mitiozo.blogspot.com/как-се-избива-покер-бонус.html или нещо подобно

Предватително благодаря!

Последно редактирано:
Re: Имена на страниците в блог

В Wordpress си има готови плъгин-и, предполагам и за блогспот е същото, просто трябва да ги изтеглиш и да ги инсталираш!

Ако името е на английски то си го прави само. Проблема е в това че са на БГ 🙁

Затова в Blogspot първо пишеш заглавието на английски, публикуваш статията и веднага след това я редактираш с българското такова. Заглавието в адреса си остава английското, което е целта 🙂

Примерно ако имаш статия със заглавие "Как да печелим пари от Интернет", в полето за заглавие първо пишеш "money-internet" или както искаш да го виждаш в адреса, публикуваш и след това си връщаш старото заглавие 😉

Виж примерно как е в моя блог за диети.

буаахаах.... е нямаше да се сетя че така става!!
благодаря ти много!

Back
Горе