SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Името на сайта да съдържа ключови думи.

venga

New member
Здравйте,
реших да си направя магазин в интернет и си мисля дали да избера домейна с 3-ключови думи примерно: test-test2-test3.com
От гледна точка на търсачките си мисля, че ще е добре след като се оптимизира самия сайт, защото ще носи 100% таргет за потребителя и търсачките ще предпочитат да го препоръчват.
От гледна точка на потребителя, ще бъде трудно запомнящо и трудно изписващо се име на сайт.
Според мен офертата е да е късо и ясно името, но в момента в интернет всичко се развива за мили секунди и единичните думички са заети.... или техни сродни..
И за 3-ти вариант се сещам да регистрирам 2-домейна единя с ключовите думи другия с една дума и да ги линкна с препратка, но не знам дали ще се хареса това от търсещите машини.

Моля, колеги :) Дайте предложения...
 
Re: Името на сайта да съдържа ключови думи.

направи най доброто за потребителите:)
 
Re: Името на сайта да съдържа ключови думи.

Какво значение има дали търсачките ще го харесат. Това е име, можеш с сео оптимизация, да направиш да го харесат ;) Моят съвет е, да измислиш име което лесно да се помни и лесно да се пише. Ако включва и ключова дума, това ще ти е бонус ;)
 

Горе