SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Име на сайт при регистрация в директории

mockata2

Member
Здравейте, установих че при добавяне на сайт в директории с едно и също заглавие, сайта се изтрелва на по-предни позици при търсене на същото заглавие.Пример фразата"Онлайн магазин".Бях чел тук в форума че добавянето с едно и също заглавие ще се получи доблиране.
 
Re: Име на сайт при регистрация в директории

Хе-хе.

Първото изречение ми прозвуча малко като: Установих че колкото повече пия, толкова повече се напивам :D

Да, принципно не е добре да използваш само едно и също заглавие поради две неща: 1.Страниците, от които ще получаваш линк, стават по-еднакви, а линк от дублирани страници е с по-малка тежест. 2.Ако имаш много беклинкове с една и съща дума е малко подозрително, трябва да има разнообразие.

Това е теорията. На практика реално се е получило така че нямаш достатъчно еднакви беклинкове, за да стане подозрително по точка 2, а по точка едно просто факта че е използван точния анкор текст компенсира факта че са дублирани страниците.

Поздрави.
 
Re: Име на сайт при регистрация в директории

ОК, аз винаги като субмитвам моя онлайн аукцион в директории му слагам за заглавие тайтъла и после му приписвам млко обяснение. Може би е почти еднакво в повечето директории. Това проблем ли е? Не че има какво много дасе напише на един прохождащ аукцион де.
 
Re: Име на сайт при регистрация в директории

И двете си имат плюсове и минуси. Не зависи само ти какво и как правиш, всеки знае че има десетки (на практика стотици) критерия а не можем да се съобразим със всичко. Ако добавяш едни и съши заглавия ще има по-голяма релевантност, ако не са еднакви не значи че няма да се взимат предвид връзките към теб, но ще бъдат по НЕразпределени ключовите ти думи. Всъщност това е само едно от нещата. Просто се спри на една идея и я следвай.
 

Горе