SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Индексират ми се няколко версии на началната страница

ianis-build

Active member
Здравейте, От няколко дни забелязвам различни версии на началната страница, на сайта да се редуват в резултатите от търсенето.
Вариантита, който трябва да се показва изглеждат така:
"ЯНИС БИЛД" ЕООД (Този вариант трябва да се показва в момента,но не успях да го снимам)
"ЯНИС БИЛД" ЕООД е фирма доказала се с професионализъм и коректност в строителството. Нашата цел е да предоставим на клиентите си качествени услуги на най-добрите цени!
А останалите два изглеждат така:

fetch

Забелязах и рязко увеличение на индексираните страници - от 30 на 80. Да не би гугъл да индексира и различните версии на страниците от ревизиите.
 

Прикачени файлове

  • име.jpg
    име.jpg
    35.4 KB · Преглеждания: 0
Последно редактирано:
Аз до колкото виждам просто ти сменя заглавията спрямо търсенето.
Добре, но защо ще става така от къде гугъл ще взема различните версии на заглавията? Аз искам началната страница да си има само едно заглавие и едно описание.

ЕДИТ: Всъщност гугъл променя и дискрипшъна, на първата версия ("ЯНИС БИЛД" ЕООД) той е различен, а при останалите две просто съм използвал един и същ дискрипшън и различни заглавия.
 
Последно редактирано:

Горе