Инструменти в Bing Webmaster

borislav123

New member
Днес имах време да разцъкам по-добре Bing Webmaster и се изненадах

много инструменти са сложили, доста добри

SEO reports
link анализ
seo audit / validation
Мисродата / Rich snippet tool

и доста други

Вашите наблюдения?

За: Инструменти в Bing Webmaster

Моите са донякъде противоречиви - вярно има много инструменти, но са толкова объркани и навигацията им е толкова сложна, че аз всеки път се губя из тях и почти не ги ползвам. Вкарал съм си там сайтовете, за да знаят какво да сканират, но не съм ги гледал от месеци.

От първия ден, в който го анонсираха реших да го ползвам, тъй като ми трябваше някой доста добър заместител на WebCEO-то, но уеб базирано, защото смених операционната и не ми се правеха магии със софтуери, писани предимно за Windows. Та, впечатленията са ми положителни. Ползвам точно 2те му основни функции, които са доста добри - link анализа и seo audit. Ще кажа след време дали дава адекватни неща, но от това, което гледам като репорти, определено са читави. Единственият минус, който вече сме спомена е, че са доста объркани нещата там. Няма го онзи добре подреден интерфейс, с който можеш лесно да извлечеш всичко, но пък се свиква след време. Пробвайте го, за мен лидер си остава SEOMoz, но пък платените услуги винаги са на едно по-високо ниво. 😉

Back
Горе