K khristov3 New member 16 Декември 2010 #1 Здравейте, Освен Google Adwords Keyword Tool, има ли друг инстумент с данни за локални търсения? т.е. Да може да видя търсенията на ключова дума само от определена държава? Благодаря!
Здравейте, Освен Google Adwords Keyword Tool, има ли друг инстумент с данни за локални търсения? т.е. Да може да видя търсенията на ключова дума само от определена държава? Благодаря!
mlazarov Web Entrepreneur 16 Декември 2010 #2 Re: Инструмент за клчючови думи с локални данни Какво не ти харесва на този инструмент? Със сигурност по-пълни данни от никаде другаде не можеш да получиш.
Re: Инструмент за клчючови думи с локални данни Какво не ти харесва на този инструмент? Със сигурност по-пълни данни от никаде другаде не можеш да получиш.
K khristov3 New member 17 Декември 2010 #3 Re: Инструмент за клчючови думи с локални данни Харесва ми, но само него съм ползвал. Чудех се дали не испускам нещо и дали има по-добър тул за такива данни... 🙂 Благодаря за отговора!
Re: Инструмент за клчючови думи с локални данни Харесва ми, но само него съм ползвал. Чудех се дали не испускам нещо и дали има по-добър тул за такива данни... 🙂 Благодаря за отговора!
A azsym New member 17 Декември 2010 #4 Re: Инструмент за клчючови думи с локални данни khristov3 каза: Харесва ми, но само него съм ползвал. Чудех се дали не испускам нещо и дали има по-добър тул за такива данни... 🙂 Благодаря за отговора! Увеличете... по-добро няма а и това е доста грешно.
Re: Инструмент за клчючови думи с локални данни khristov3 каза: Харесва ми, но само него съм ползвал. Чудех се дали не испускам нещо и дали има по-добър тул за такива данни... 🙂 Благодаря за отговора! Увеличете... по-добро няма а и това е доста грешно.