SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Интеграция на коментари между Joomla 1.0 и phpBB3

strana

New member
Интересува ме платена интеграция на коментари между Joomla 1.0.15 и phpBB3.

1. В момента положението е следното: на съответния сайт ( www.lekarbg.com примерно) Joomla и форумът са интегрирани помежду си като потребители чрез CB connector. Т.е. база данни users и съответно, техните групи и права.
2. Предпочитаният вариант е мамбот (плъгин), който да извършва следното:
- След създаване на съответната тема (новина) в Joomla да дава линк "Добави коментар" към създаване на нова тема в определена категория на phpbb3.
- Ако такава тема вече е създадена, т.е. има 1 коментар, да изписва "брой коментари" под joomla-новината, автор на коментара, самите коментари (пълнотекстово или определен брой знаци), както и линк "Добави коментар", който да отваря форма за добавяне на нов пост в phpbb3 под съответната тема.
3. Като улеснение за програмиста, наел се със задачата - има подобни плъгини за Joomla 1.0 и phbb2, Joomla 1.5 и phbb3, както и Joomla 1.0 и FireBoard, които могат да послужат като идеи при разработването.
4. Бюджет за плъгина - в рамките на 100 лева, при разширена функционалност е възможно допълнително договаряне.
5. Оферти - на ЛС
 

Горе