Интервюта с лекторите на SEO конференция 2013

oggin

+Ognian Mladenov
Екип
Преди дни започнахме серия интервюта с лекторите на SEO конференция 2013. Досега са публикувани :

Васил Тошков (Cloxy) за SEO Конференция 2013
Интервю с Иво Илиев (InteractAge) за SEO конференция 2013
Интервю с Димитър Димитров (411Marketing)
Геннадий Воробьов Optimization.bg за SEO конференция 2013
Интервю с Лили Грозева от DigitalPro за SEO конференция 2013

За всички, които не успяха да докопат билети за SEO конференцията, тази седмица нашият любим спонсор Супер Хостинг ще разиграе в блога си Блог на хостинг компания СуперХостинг.БГ всички свои пропуски. Пишете и не ги жалете 🙂

Последно редактирано:
Re: Интервюта с лекторите на SEO конференция 2013

Доста интересни неща можем да научим от тези лектори 🙂

За: Интервюта с лекторите на SEO конференция 2013

За: Интервюта с лекторите на SEO конференция 2013

Борислав ме утрепа с това:
4. За какво ще говорите на SEO конференция 2013 ?
Нещо много ефективно, което много хора пренебрегват или недооценяват – RSS фиийда в един сайт. Какво представлява той, как трябва да бъде направен, как и къде да се ползва. Мога смело да кажа като Архимед – дайте ми активен фийд и вашият сайт ще бъде преместен нагоре.

А Любомир Любомиров ми е тотално непознат, може би някакво инфо - фирмите и сайтовете му не говорят нищо на никой който познавам и съм попитал? И страница без title на сайта им за човек който се занимава със seo????? 😛arty:

Борислав, какъв е този Advanced SEO and social media сертификат😀. За първи път чета за него.

За: Re: Интервюта с лекторите на SEO конференция 2013

За: Re: Интервюта с лекторите на SEO конференция 2013

pepi, в хубав или лош смисъл 🙂
borislav, знаеш че при seo-то да ти е лектор непознат човек който едва ли има голям опит НЕ е предимство. И поне на мен наистина ми писна всеки втори от новоизлюпените "сео-та" да пише че професионално се занимава със seo от 2007 година. Аз лично познавам само трима души които през началото на 2008-ма предлагаха seo услуги и се издържаха само с това: Огнян, Тошков и Едуард.

Дори и Кулинаря и бившия собственик тук Мартин го правеха тогава само за спорта или само за свои сайтове. За другите безбройни фенове на сеото които претендират че са профита от 2007-а да не говорим. Сори, ама и за Евгени Йорданов нейде мернах напоследък подобно нещо, а и той ще е лектор там май.

Та до всички подобни сеота, лектори и сие: Да си имаме уважението, за никого не казвам нищо лошо и никой не искам да обидя, но:
1. Да имаш твой сайт и просто да му направиш сео или да му напишеш тайтъл таг не е професионално seo. 2. Да предлагаш сео на някакъв сайт, но всъщност да работиш като програмист или уеб дизайнер за някаква фирма не е професионално seo, защото едва ли го практикуваш по повече от 1 час дневно.

Борислав, какъв е този Advanced SEO and social media сертификат😀. За първи път чета за него.

Значи не си чел на Васко интервюто, и той има. 🙂

От Webit.

Re: За: Re: Интервюта с лекторите на SEO конференция 2013

Re: За: Re: Интервюта с лекторите на SEO конференция 2013

borislav, знаеш че при seo-то да ти е лектор непознат човек който едва ли има голям опит НЕ е предимство. И поне на мен наистина ми писна всеки втори от новоизлюпените "сео-та" да пише че професионално се занимава със seo от 2007 година. Аз лично познавам само трима души които през началото на 2008-ма предлагаха seo услуги и се издържаха само с това: Огнян, Тошков и Едуард.

Дори и Кулинаря и бившия собственик тук Мартин го правеха тогава само за спорта или само за свои сайтове. За другите безбройни фенове на сеото които претендират че са профита от 2007-а да не говорим. Сори, ама и за Евгени Йорданов нейде мернах напоследък подобно нещо, а и той ще е лектор там май.

Та до всички подобни сеота, лектори и сие: Да си имаме уважението, за никого не казвам нищо лошо и никой не искам да обидя, но:
1. Да имаш твой сайт и просто да му направиш сео или да му напишеш тайтъл таг не е професионално seo. 2. Да предлагаш сео на някакъв сайт, но всъщност да работиш като програмист или уеб дизайнер за някаква фирма не е професионално seo, защото едва ли го практикуваш по повече от 1 час дневно.

!???!!!!??

Последно редактирано:

Back
Горе