Интернет сигурност

Re: Интернет сигурност

уроци във форум е тъпо, няма нито един популярен сайт който да прави така.
Точно така. Човек може да си прави нов сайт/форум само като копира "популярните сайтове". В интернет е строго забранено да измисляш нещо ново или различно 😉

Иначе, съдържанието. Аз бих направил повече категорий за отделните CMS системи. Как да си направим по сигурен wordpress или joomla сайта. Лична драма за сайтове които са кракнати би било интересно. Аз лично имам горчив опит с един блог. Ядосах една много голяма интернет агенция и случайно ден след това блога ми беше изтрит. Беше на около 4 месеца, така че не беше края на света, но все пак изгубих доста време. Друга интересна тема, която според мен заслужава собствена рубрика са сърверите. Кой може и трябва да си прави и администрира собствен сървър. Колко са сигурни обществените хостинги итн.
Пишеш голяма тема и после обикаляш интернет да покажеш какво си написал.

Иначе оффтопик, трудно ми е четенето на сайта. Ако настояваш за черния фон, ти препоръчвам да си оголемиш шрифта на параграфите и да го удебелиш. Ако си спец на цсс и да отдалечиш леко буквите една от друга. Промяната е малка, но ще предаде друг вид. Успех с форума

Точно така.

Так е да, щото има много общи теми в програмирането, така с форум ще трябва да ги пляскаш в 10 раздела, вместо да кажем да им натряскаш 10 категории.

Целта е да се получават хубави дискусии, за това е форум. Гледах сайтове като WT, имат система за коментари, но не е същото....
Добавих няколко нови подфорума, за отделни CMS системи и за лични преживявания.
Сложих тема 'как да защитим joomla сайта си', имам намерение да направя такава и за още една-две системи.
Оголемих малко текста, така по-добре ли е?
Ако не ви харесва стила на форума - долу в ляво има skin changer 🙂

Back
Горе