И аз с едно учудване (ама без 5 въпросителни...)

BornToDrink

Active member
Влизам днес в адсенса и кво да видя, така на око .. стотина юро горница.
2-та милиона входящи линка в уебмастерса са една грешка (въпреки, че ако брои всички sitewide.. може и да си е вярно) - но тая леко по-различна.
И не, че се оплаквам, но същия ефект може да е с обратен знак и тогава става лошо.
Някой с подобни наблюдения?
За сумата съм 'псолютно сигурен колко беше... А и не съм пускал пеймънт откак минах в европейска валута. 😀

ps - така и така сме на темата - "Общи прогнозни приходи" за "целия период" само при мен ли показва някакви странни цифри (сиреч пак повече... ама още повече)?
Иначе за деня/седмица/месец са ОК.

ps - като дам отчет за цялото време ми показва правилната сума, а като дам за последните 3 месеца, даже 150 евра отгоре... 😀 Деба и програмистите...

Последно редактирано:
Re: И аз с едно учудване (ама без 5 въпросителни...

И аз сега погледнах и за последните три месеца съм с 15 евро отгоре😀, само дето не съм ги взел. Предполагам че е грешка и всичко ще си дойде на мястото. Но от две седмици при същите импреси сумите са ми паднали средно с около 60% , а и се появиха много кликове с 0 евро. Чудя се какво да правя с този Гугъл.

Хм, аз от клик/цена не мога да се оплача, особено като минах в евро, си мисля, че сумите са същите, но в по-скъпа валута... Така на око де..

Back
Горе