Какво влияние има тази вид реклама?

combatsambo

New member
Давам пример: Боен клуб, който си поръчва тениски, анцузи и прочие аксесоари, на които има логото на клуба.

С тях се тренира, ходи се по лагери, ходи се и на по обществени места.

Какво влияние има такъв вид реклама?

И отделно от този въпрос, ако някой се е занимавал с нещо подобно - искам да поръчам първо няколко бройки за начало - тениски, анцузи и т.н., но не знам от къде. Ако предлагате или знаете - помагайте.

Предварително благодаря!

Re: Какво влияние има тази вид реклама?

брадирането винаги е било от полза за създаване на добро име на дадена организация/фирма/клуб. Има и въздействие у самите членове.

Що се отнася до изработката - www.portokal.bg - нямат равни и са лидери в момента в бранша. При тях правя редовно тениски за една уеб игра, а и за лична употреба.

От гледна точка на бюджет/ефективност е много голям коефициента.
От гледна точка на престиж обаче си е оферта 😉 Говори малко или много за самата фирма/организация.
Примерно ние платихме преди време около 130лв. за 5 брандирани студентски шапки. За тези пари реално бихме си докарали около 1300 уникални потребители с PPC реклама. Но пък хората постоянно ни питат какви са тези шапки, какъв е сайта, кефят ни се и т.н., което е в плюс за престиж на името 😉

Ангеле, би ли ми споделил малко по-подробно за тази PPC реклама?
За какво иде реч и малко подробности, че ми стана интересно.

Реално на мен идеята ми беше първо да поръчам 20-тина фланелки, които ще стават за тренировки, така всички нови момчета, които идват да тренират ще се интересуват от къде могат да си купят. Всеки един от тях е потенциален билборд ( жив, хехе ). Ем може да се изкарва малко от продажбата на тениска с марката на клуба, ем реклама, ем по организирано и приятно ще изглежда всичко.

PPC = Pay Per Click (Google AdWords, AdBrite, българските Etarget, httpool, Easyads и т.н.)
Т.е плащаш, когато някой ти кликне на рекламата 😉

Иначе ако бюджета не ви е проблем, това което обмисляш винаги е добре дошло 😉

Ами бюджета.. той винаги е под въпрос, зависи за какво иде реч.

Понеже идеята ми е в начален статии не мога да определя какъв би бил бюджета, но определено при един добър замисъл - бюджета може да набъбне на цифра с 3-4 нули.
Но тук идва въпроса, как да се направи правилно.

Back
Горе