SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Какво да гледаме при избор на домейн (стар/нов)

intcomss

New member
Здравейте,
решил съм да пусна нов сайт (блог) които да е в помощ на SEO-то на други няколко.
Основното ми чудене е на какво да заложа за домейна нов с име което ми допада или по добре стар наскоро изоставен или нещо от goddady.
Блазни ме мисълта че ако е стар може да има някакъв PR линкове към него , но не съм сигурен доколко те може да помогнат тъй като предполагам ще са от сайтове на английски а блога ще е за БГ.
 
Аз лично предпочитам нови домейни или по-точно на домейнът да е нямало нищо и да няма връзки към него. В противен случай просто не се знае пълната му история и Google какво мнение си е направил за него. За мен е по-лесно аз да започвам да градя историята на домейна и да си правя нещата бавно и с постоянство.
 
мерси за отговора,
принципно и аз съм на близка позиция, но нали уж е важно да е стар домейна или това се "нулира" ако се пре-регстрира на друг човек
 

Горе