SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Какво е мнението ви за Wellwer?

Yanislav Iliev

New member
Здравейте съфорумци!


Много ще се радвам, ако разгледате и споделите вашето мнение /рецензия/ за нашия сайт Wellwer.com.
Вашето мнение е много ценно за мен, ще се радвам както на положителни, така и на отрицателни оценки.
Ако имате съвети относно нещо, което не ви харесва по сайта - моля споделете!

Благодаря!
 
Re: Какво е мнението ви за Wellwer?

Изчистен сайт, харесва ми. Този италик на началната страница малко ми дразни погледа. И може би да сложиш някаква минимална височина на сайта, защото на секция 'помощ' футъра отива много нагоре.
 
За: Какво е мнението ви за Wellwer?

За: Какво е мнението ви за Wellwer?

Каква му е идеята на този сайт? Сошъл букмарк, обяви, новини накуп?
 
За: Какво е мнението ви за Wellwer?

За: Какво е мнението ви за Wellwer?

Е па супер е какво. Засили един цвят на Влез с твоя Фасбук, че трябва да гадая за какво иде реч бутона.
 
За: Какво е мнението ви за Wellwer?

За: Какво е мнението ви за Wellwer?

Много благодаря на всички за споделеното мнение!

@nikolay- Супер забележка, относно минималната височина на сайта. Наистина в "Помощ" менюто изглежда доста неприятно. Относно началната страница и Italic шрифта - Началната ни страница скоро ще претърпи известни промени. Ще добавим няколко иконки под картата на света, текстът е много вероятно да бъде с нов шрифт и цвят (ще видим как ще стои добре). :wink:

@bgkulinar - Като цяло идеята е да направим социална мрежа за потребители, фирми и градове. (Всички функции на Wellwer все още не са пуснати - например: игри, стена за споделяне и още няколко възможности, които съм намислил...). Ако искаш да прочетеш още нещо за сайта ни, може да посетиш страницата "За нас"

@Federal - Благодаря за идеята! Както писах по-горе - ще променяме началната страница скоро време и ще имам в предвид твоята забележка!

@cloxy - Радвам се, че сайта ти е допаднал. Социалните функции тепърва ще се увеличават, но не мога да кажа точна дата... (не зависи само от мен). Относно dofollow линковете - мисля, че в близко бъдеще (1-2 години) това няма да се промени...
 
Re: Какво е мнението ви за Wellwer?

Мен много ме кефи, само неможах да разбера как се създава град? :)
 
За: Какво е мнението ви за Wellwer?

За: Какво е мнението ви за Wellwer?

@airstand, много се радвам, че ти харесва нашата мрежа!

Град не можеш да създадеш сам, ние автоматично сме добавили всички градове (и села) от цял свят в системата ни.
Ако искаш да влезеш в профила на даден град - използвай търсачката като изписваш правилно наименованието на града. За български градове и села може да ги изписваш и на кирилица, след което да избереш от резултатите търсения град (село) със същото наименование, но на латиница.

Ако те интересува как да добавиш някой град в любими - След като си в профила на даден град, натисни жълтата звезда, намираща се в ляво от името на града. :wink:
 

Горе