Какво мислите за следните хостинг провайдъри?

JerryNP

New member
Здравейте. Вече 2-3 дни разглеждам ревюта на повечето международни хостинг провайдъри и мнения на хора, използвали ги. Много противоречиви коментари изчетох и вече незнам на кой да вярвам.

Какво мислите за следните хостинг провайдъри:

1. Mochahost Водят ги на първо място в една класация по Uptime и скорост.
2. Hostgator Неограничен хостинг, до колко точно е неограничен и какво мога да си позволя?

3. Hostmonster гледам ги в повечето класации, на едни от първите места фигурират винаги.

4. Yahoo Hosting Хостинга който предлагат Yahoo ми вдъхва доверие. Без да имам друга причина, просто защото е Yahoo. Вашите отзиви за този хостинг?

5. Go DaddyНа тези се насочвам към Unlimited плана им. Като чета тука из форума са популярни. Колко корави са и колко могат да ме изтраят преди да ми чатнат CPU Abuse? Има ли нещо което да ми индикира колко товаря и колко още мога?

Класациите които гледам са тези 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.

Значи, единия от въпросите ми е - какво означава неограничен трафик? Означава, че ако реазлизирам над 800gb трафик няма да ме баннат? Целия сайт ще включва портал, голям форум, галерия в която се очаква да има посещения от над 1000 човека на ден, евентуално блог. Сайта ще е натоварен.

Re: Какво мислите за следните хостинг провайдър

Ако може да ми кажете кои точно да отпиша категорично. Могат да се отделят до 15-20$ на месец, но ако е по-малко няма да е проблем 😀 Примерно тези първите имат един план за 3-4$ на месец "неограничен" хостинг.

Чети условията им на ползване, не само плановете. В условията е скрита истината. От там ще разбереш кое колко е ограничено. А относно кой да ползваш, аз съм относително доволен от Hostgator. Ползвах за около месец bluehost, които са май същите собственици като Hostmonster, и изобщо не бях доволен. Беше ужасна връзката с България, дори неможеше да се работи с админ панела на Wordpress.
И внимавай с афф линковете. Можеш да си сложиш такива в подписа, когато си заслужиш подпис.

Значи, първо да отбележа, че афилиейт линкове не съм слагал нарочно. Даже не видях, че е такъв. Всичките линкове ги копи-пейстнах. Сега забелязах, че на Яхо линка е афилиейт, само на Яхо, и повтарям не нарочно. Не съм аз афилиейта, ами някой от сайтовете за класация на хостинг планове от които разглеждах.

Умника който ми е коментирал първия пост сумати пъти, анонимно разбирасе не като пост в темата, да се образова малко и да прочете правилата на форума. До колкото знам нападки и убидни думи в никой форум не са на почит. Също така няма да е лошо да си намери някоя женица да му охлади страстите, че е доста нервен нещо ми се струва.

. Ползвах за около месец bluehost, които са май същите собственици като Hostmonster, и изобщо не бях доволен.

Аз пък изцяло работя с Блухост и не мога да кажа 4е съм недоволен за парите които има плащам. всеки ден работя с wordpress там

Аз пък изцяло работя с Блухост и не мога да кажа 4е съм недоволен за парите които има плащам. всеки ден работя с wordpress там

Ами възможно е на мен да се е паднал кофти сървър или нещо такова. Все пак се махнах от там 🙂

Back
Горе