SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Какво мислите за тази оферта?

FB_MARKETING

New member
Днес попаднах на една оферта за направата на онлайн магазин.
Цената нормална ли е ? или тази услуга струва доста повече?
Защото е в сайт за колективно пазаруване и не мога да добия реална представа дали това си е реалната цена за направата на такъв вид уеб сайт.
Поздрави,
 
За: Какво мислите за тази оферта?

За: Какво мислите за тази оферта?

Като гледам офертата какво включва и цената от 150 лв. без 1 стотинка - не си струва. Имай предвид, че в тази цена влиза и:
Бонус към офертата

Домейн за 1 година
Хостинг за 1 година

Нали се сещаш, че "безплатен обяд" никъде няма. Ако имаш нужда от такова нещо, потърси читава фирма която предлага такива услуги, дай малко повечко парички, но ще имаш хубав продукт. Според мен това е от този тип продукти, за които си заслужава да дадеш по-висока цена за да получиш хубаво качество.
 
Re: Какво мислите за тази оферта?

Ако се ползва готова система с определен брой готови шаблони (от които да си избере човек) и клиента сам си добавя всички продукти и категори е нормална цената, защото е за час работа време.
Тук според мен уловката е последващата поддръжка на тези сайтове. От там ще се избива ниската първоначална цена.
 
За: Какво мислите за тази оферта?

За: Какво мислите за тази оферта?

Виж сега... то и като ей това се намират Направи Онлайн Магазин|Направи електронен магазин|Изработка на онлайн магазин ама са си с нещо готово и ти се оправяш след това. аз най-малкото бих си регистрирал домейна де... после да знам че няма да ми искат нещо за него
 
За: Какво мислите за тази оферта?

За: Какво мислите за тази оферта?

"Офертата е осигурена от Лион Електроникс ЕООД

Ние се занимаваме с ремонт и поддръжка на компютри, компютърни компоненти, периферия, енергозависими системи (UPS), алармени системи, видео наблюдение и още много други услуги в IT сферата."

:fight:

Направи си сметката що за поддръжка, що за сигурност и т.н. ще получиш.
И това е най-малкото, което може да се каже...
 

Горе