SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Какво мислите за тая простотия free seo tools google blacklist-checker

Пълен shit.. Не е възможно за наказан сайт, който ме крие от резултатите, да казва че е ОК, а на такива, които имат трафик от търсачката, да са баннати. Отделно на всички проби има адсенс, т.е. верятността да проверява дали са преустановени рекламите отпада. Нещо друго проверява, но какво ли?!
 
Може да проверява само дали сайта е в индекса и ако не е да предполага че е баннат. Ако въведем например несъществуващ сайт като darts4e6346ye32rfsdfd.com пише че е баннат.
А ако на някои дето са индексирани пише че са баннати може да се дължи на това че проверява в онези търсачки от тип Гугъл дето се слагат по сайтове, понеже към тях се правят по-лесно автоматизирани заявки. Там индекса е и много по-лимитиран обаче.
 
Грешна теория, според мен..
Нов домейн с чиста история и всички индексирани страници и с адсенс го изписва, че е баннат.
Стар домейн със също индексирани страници и то вече по-deep, но оплетен в някоя мрежа от последните алгоритми и потопен на дъното, е ОК.
Пълна измишльотина е този тул. Самото заглавие на темата подсказва :D (според мен, разбира се)

Допълнение.. И какво става пак с проблема с уведомленията по тия теми, когато пиша в тях. Нали сменихте системата. Аз се отказвам да пиша тука, не ми е интересно да си следя темите..
 
Последно редактирано:
Благодаря на всички, ше пусна линк към темата на човека да се успокои, че е приятелче. Дали не сърчва това нещо по pagerank и всички с нисък ги пуска по червения надпис ?
 
Благодаря на всички, ше пусна линк към темата на човека да се успокои, че е приятелче. Дали не сърчва това нещо по pagerank и всички с нисък ги пуска по червения надпис ?

Няма и това да е. Форума има PR4.
 

Горе