SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Какво му липсва на Google Analytics

biodesign

New member
Според вас има ли нещо което му липсва на GAnalytics? Някаква статистика за която ви е нужно да си правите на ум изчисления.
Много добре че са се сетили да вкарат това Bounce Rate, но може би им липсва нещо. Как мислите?
 
Последно редактирано:
Re: Какво му липсва на Google Analytics

Сигурно се бъзикаш :D не ползвам 99% от функциите на аналитикса, има ужасно много неща. Не е зле да се науча да го ползвам по предназначение, но предпочитам някой да ми покаже как става, че ми е омръзнало да чета как се прави нещо :p
 
Re: Какво му липсва на Google Analytics

Аз ще се радвам на малко по-добър експорт към CSV. Примерно да има справка в табличен вид за всяка дата основните показатели (visits, page views, bounce rate....) за да може да си моделираш тренда и да видиш кога какво ще се случи. Другото е real-time monitoring. (аз ползвам amung.us и clicky А и крият IP адресите докато Clicky примерно дори ти го показва на сателитна снимка IP адреса къде се намира, което е доста забавно (не чак толкова полезно) :).
 

Горе