Какво става с Google PR?

За: Какво става с Google PR?

При мен за сега само един е понижен -1 дето залагам най-много на него😡

Re: Какво става с Google PR?

вътрешни страници без линкс с ПР3, индекса ПР2, трябва да се изчака ще има промени може би.

Охо ! 🙂 Идеално и при мен почти всичко с 1 нагоре. Да не говорим, че един сайт за по-малко от месец от както е пуснат е с пр.3 🙂

Дано пак няма корекции...

За: Re: Какво става с Google PR?

Охо ! 🙂 Идеално и при мен почти всичко с 1 нагоре. Да не говорим, че един сайт за по-малко от месец от както е пуснат е с пр.3 🙂

Дано пак няма корекции...
Дано има , единия сайт от 4 на 3 , другия от 0 на 2 😀

Днес промени няма. Едновременно за целият свят ли минава или отделно по държави, ниши, ...?

Това напомня автобиографията на Бранислав Нушич и неговия даскал, който пишел 6 само на Господа, 5 - на себе си, а другите оценявал винаги по-ниско. Явно Гугъл вече процедира по този начин. 😉

Защо http://www.yandex.ru/ няма PR?
EDIT: Интересно, на всяка 6-7-ма проверка показва 8, на останалите н/а. Май тече нещо ъпдейт, тва онова 🙂.

Последно редактирано:

Мисля, че ъпдейта не е приключил, или поне така ми се иска.
Имам блог с Page Authority 50 и Domain Authority 40 а PR2.....

И при мен са малко различни нещата. Някои добре, някои горе-долу. Дано да има някакви корекциики. :scared:

Мисля, че ъпдейта не е приключил, или поне така ми се иска.
Имам блог с Page Authority 50 и Domain Authority 40 а PR2.....

и аз имам абсолютно същото нещо 🙂

На два сайта нямам промяна - PR 2 и PR 3.. от година насам си стоят едни и същи, само че на едните Г. ми качва импресиите, на другия ми ги свали драстично и няма никакви посещения. Т.е. за мен извода е, че въобще не ме интересува PR колко е, важното е Г. да ме показва.. а всъщност тоя PR май те са го измислили.. никаква логика.. хаха

Back
Горе