SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Какво става с tyxo то ???

От доста време нещо не мога да си видя статистиката само някакви грешки ми издава, незнам дали е само при мен проблема или тия от тиксото тотално са прецакали нещата.
Ама и аз кво се занимавам чаай да взема да си бодна едно кодче на аналистика и да ми е мирна главата, то е ясно че от тва тиксо нищо не става.
 
Re: Какво става с tyxo то ???

Какво Ви дреме, да мре тиксото...
 
Re: Какво става с tyxo то ???

Наистина има някакъв проблем, но все пак отчита влизанията... за тези които са си избрали баннер на който да пише уникалните посещения :) А иначе от край време си го прави тоя номер за 2-3 дена и после се оправя ;)
 
Re: Какво става с tyxo то ???

Аз имам едни съмнения, че ако го оправят, ще комерсиализират всичко, понеже изисква адски много ресурси, а не знам каква им е печалбата от всичко досега :)
 
Re: Какво става с tyxo то ???

Аз го ползвам само, за да виждат потребителите посещенията, иначе си ползвам Google Analytics, но като го гледам tyxo-то май вече и за това не става.
 

Горе