SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Какво търся/купувам и предлагам

Drago

Админ
Здравейте,
вйждам, че доста от вас предлагате реклами и рекламни позиции, а аз търся рекламодатели :) в момента ми трябват конкретно за сайтовете :
http://ilink.bg
и
http://shop.ilink.bg

на този етап интереса е към текстови линкове и платени статии, банери в зависимост от сайте /аудитория, от къде са посещенията, тематика и др./ желателно е сайтовете да са related и задължително минават за удобрение през СЕО-то на фирмата.

Какво предлагам :
също така забелезях, и че доста от вас търсите да програмисти и/или дизайнери.
Ние сме утвърден екип от млади и ентусиазирани програмисти,дизайнери, един сео и един системен администратор. Портфоилиото ни се състои от разнообразни проекти акаунтинг системи, собствена CMS, мултилевел система която лесно може да се имплементира за застрахователно дружество, гореспоменатите линкове, система тип каталог, система за недвижими имоти и още много които бихме показали при проявен интерес. Работим предимно с perl CGI и mysql. PHP не е проблем perl-a си е просто предпочитан от нас.


Ако проявявате интерес за което и да е от горните :

skype: drago_zh
email : drago@ilink.bg
лично съобщение тук / рядко остава време да влизам /
 
Re: Какво търся/купувам и предлагам

Не разбрах какво точно желаеш ;) Да ти предлагаме сайтове в които можете да рекламирате сайта си... или да ти предлагаме оферти, за да рекламираш ти нашите сайтове... простете, че съм толкова глупав ;)
 
Re: Какво търся/купувам и предлагам

И каква е разликата от това, че ние предлагаме рекламни позиции и линкове?! Ние в този случай също търсим рекламодатели ;)
 
Re: Какво търся/купувам и предлагам

Здравейте,
вйждам, че доста от вас предлагате реклами и рекламни позиции, а аз търся рекламодатели :)
ако искаш да рекламираш на тези места които другите предлагат ==> ти си рекламодателя, няма нужда да го търсиш - те са рекламни площадки
 
Re: Какво търся/купувам и предлагам

Ако искате да спорим и да си говорим кой колко е велик и умен заповядаите, добре сте дошли. В конкретния случай отправих оферта и ако нямате какво да предложите пуцаите си CS играите си с п*****е, чоплете си пъпките в Елхово и се криите от мама да не ви се скара, че седите до късно пред нещото с копчетата или там каквото Ви е кеф и оставете тези които са заинтересовани и имат какво да предложат да си продадат продукта. Аз имам пари имам и желание да ги дам на подходящите хора. Вече дори съм си стиснал ръцете с хората предложили ми добри оферти, също така и хора от форума биха потвърдили, че сме вършили работа по други проекти и никога нито съм се пазарил нито циганил плащам си и си се кефя без да преча другиму. Сещам се и за една руска поговорка : "След като си толкова умен защо си толкова беден?", като в случая имам впредвид след като си толкова умен покажи ми какво си направил.

Бъдте здрави.
 
Re: Какво търся/купувам и предлагам

moже ли да ми дадеш информация за чашите на снимката на сайта ?
gallery.cgi

от къде си ги взе ?
аз имам подобно котлонче, но това твоето е по-добро май.
 
Re: Какво търся/купувам и предлагам

Не разбрах защо си толкова чувствителен когато ти поправят грешката и се опитват да ти помогнат да си по-ясен в изказа си и да се избегнат по-нататъшни недоразумения с офертата ти. :confused:
А начина по който реагира и нещата които си написал... не е нормален за улегнал, разумен, разсъдлив и преуспял гражданин като теб. В случая не съм имал намерение да те засягам, но той ника ти говори повече, отколкото аз бих могъл да кажа
 
Последно редактирано:
Re: Какво търся/купувам и предлагам

Траки отговора ми не беше конкретно към теб. Но ако погледнеш постовете на някои потребители ще забележиш само опити за заяждане или тъпи въпроси нищо конкретно нищо продуктивно. А относно грешката ми извинявам се на тези от вас които не сте ме разбрали това което търся е линкове към моите сайтове срещу заплащане.
Траки, а относно това дали съм бил ясен или не ... доста потребители от форума се свъзаха с мен и съответно дори с някои си "стиснахме ръце".
Относно ник-а сам съм си го написал сигурно има и защо, но не тук е мястото ;)
 
Re: Какво търся/купувам и предлагам

npocTak, не разбирам и аз защо се засягаш от това което съм написал? Не ти го пиша, за да се дразня и да попреча за бъдещи оферти. Просто не разбрах какво точно желаеш, да рекламираш твой сайт или да рекламират на твой сайт. Писах няколко пъти с опит да разбера какво всъщност предлагаш, просто защото имах интерес... но след това ти държание се чудя колко ли сериозен може да бъдеш, щом първо не знаеш значенията на думите които ползваш и второ, щом толкова палиш за това, че някой е решил да те поправи. Отдавна съм минал годинките си за избиване на комплекси и нямам намерение да се занимавам с глупости, след като мога да свърша нещо по-полезно. Желая ти успех в "богатият ти бизнес", а ние глупавите и бедните ще продължаваме да се мъчим да забогатеем :)

И понеже съм добро "дете", ще взема да ти направя един кратък урок за значението на думата рекламодател.

Рекламодател е физическо или юридическо лице, което търси хора, на които да предоставя реклама срещу заплащане. По-просто обяснено, нямам тълговен речник за да го напиша, както би могло да е написано там. И понеже ти написа в първият си пост:

Код:
,а аз търся рекламодатели

ще рече, че търсиш хора които да рекламират на сайта ти. Някак не се връзва с изречението ти:

Код:
вйждам, че доста от вас предлагате реклами и рекламни позиции, а аз търся рекламодатели  в момента ми трябват конкретно за сайтовете.

Вярно, че и аз не съм особено добър по Български език, но само да ти поправя изречението как точно би могло да е написано правилно....

Код:
вйждам, че доста от вас предлагате реклами и рекламни позиции, [B]а съм рекламодател[/B].  В момента ми трябват конкретно за сайтовете

Надявам се след, това кратко разяснение да си научил Българският език, поне на моето ниво ;) Пожелавам ти успех и помъдряване.
 
Re: Какво търся/купувам и предлагам

Прочети си поста добро "дете" и след това го прочети пак и пак, и пак, и пак ... докато разбереш, че самия ти си противоречиш, а за правописа няма да говоря понеже смятам, че е човешко ...
Но опитай да успокоиш малко хормоните в себе си пубертета скоро ще те изостави ;)

Бъдете здрави.
 
Re: Какво търся/купувам и предлагам

Интересно е как си противорича, като не само аз съм те поправил :) А хормоните едва ли ще ме напуснат... по простата причина, че вече са ме напуснали ;)
 
Re: Какво търся/купувам и предлагам

...Отдавна съм минал годинките си за избиване на комплекси и нямам намерение да се занимавам с глупости, след като мога да свърша нещо по-полезно. ...

Virosss ма то се подразбира кво иска да каже човека. А всъщност в момента ти избиваш комплекси, а това като цяло е детинска забележка и спор, в който ако беше достатъчно зрял нямаше да навлезеш въобще ;)
БТВ. поне да се беше писал Virusss като знаеш български...:p
 
Re: Какво търся/купувам и предлагам

Virosss ма то се подразбира кво иска да каже човека. А всъщност в момента ти избиваш комплекси, а това като цяло е детинска забележка и спор, в който ако беше достатъчно зрял нямаше да навлезеш въобще ;)
БТВ. поне да се беше писал Virusss като знаеш български...:p

Всъщност малко се различават нещата... ако избивах комплекси, вероятно щях да се държа като лапешник. Просто едно нещо съм научил от личен опит "Ако не се защитиш на момента... ще те тъпчат цял живот". А относно ник-а... че то правилно ли е да се пише Virusss ? Това е ник и не е задължително да има някакво значение.

... а и още нещо. В случая ти се обаждаш където не ти е работа. Аз се помъчих да поправя момчето, не от завист или да съм искал по някакъв начин да го злепоставям. Просто можеше да си направиш труда да прочетеш цялата тема, за да ти стане ясно, че всъщност имах интерес към офертата му.

Айде сега, поуспокой се и пий една бира за моя сметка.
 
Re: Какво търся/купувам и предлагам

Хубаво е, че си имал интерес, но до тук не показа, че умееш да защитиш интересите си. Аз приключвам с този спор от които само загубих, защото ми се запълни темата с безсмислено съдържание. Относно кой прав кой не ще запазя коментара за себе си, но както казах съм човек с възможности и съм се консултирал по въпроса с компетентни хора.


Mомчето отдавна не е момче, въпреки че се чувства като такова ;)
 
Re: Какво търся/купувам и предлагам

Момчета, аз когато стане дума за рекламонаемател и рекламодател понякога бъркам понятията. В смисъл случва се, просто понякога да искам да кажа "търся си рекламодатели" - на които да продам реклама - което е грешно. Правилно е "търся си рекламонаематели" - но просто ги бъркам. Не знам що тъй се получава.

Реално е добре да не се оспамват темите, добре е и да се показват грешки - нали се учим от тях. Общо взето лично ако има критика към мен - бих предпочел да е лично до мен - примерно чрез Лично Съобщение или чрез мейл.
Иначе искам да ви кажа, че колегата @npocTak е доста сериозен, занимава се сериозно, има добри намерения. Вече работим заедно.

Надявам се, че повече от колегите тук ще работят с него и ще намерят общ език. Езикът на разбирателството, съдействието, изслушването и т.н.т.

P.S. Ако имаше възможност за изпращане на Itrader щях да му изпратя?
Няма ли как да се въведе и тук системата като в предприевач ?
 

Горе