Какво ще кажете за този сайт?

Re: Какво ще кажете за този сайт?

Харесва ми простотата и изчистеността 🙂 Четлив, ясен, приятен е за гледане. Иначе доста текст има. Някои друга картинка между текста няма да е зле. А рекламата най-доло не очаквай да се цъка. Може поне отдясно под менюто да сложеш или някъде в текста.
Поздрави.

- Оправи си градиента горе. Да завършва на #FFF, за да се слее с бекграунда
- Тази пеперуда какво прави там? 🙂
- Менюто в дясно ти се слива с текста
- Толкова широк лейаут с една колона не изглежда добре, бих го направил с две колони

има и други трески за дялане...

За пеперудката - турнах я там докато не си направя друго лого 🙂
Иначе доста текст има.
Има още материали по темата, това е само началото. scoobydoo, от рекламата много и не очаквам. Сложих я за да идва Google на сайта ми (сега поне Google го индексира). Pifa, благодаря ти за забележките относно нещата по сайта.

воините могат да запазят своето съзнание, което обикновено се уничтожава по време на умиране.
Има правописни грешки.
Интересна тема.

Има правописни грешки.
Ааа... благодаря ти (корегирах я)! -))

Материалите не съм ги писал аз, наистина има правописни грешки, тъй като ги събирам в интернета. Лично съм превел само няколко статии. Между другото, напълно смених дизайна. Вече няма никакви пеперудки - )).

Интересна тема.
Темата наистина много интересна. Лошото е, че ние много малко знаем за Карлос Кастанеда и дейността му.

Душичка, не че е лош сайта, дизайна е приятен, но тъй като нямаш авторски права върху нищо, спокойно ще ти окрадат и преводите и материалите и линковете и ще ги монетизират върху по-мощни площадки, измествайки твоите спестявйки си времето и разходите за събиране. Ако не знаеш - закона не защитава преводи на материали за които си нямал право да превеждаш (тоест самият превод и опита му за монетиризане е престъпление). Даже и по-нахалните и линк към тем ще ти сложат, и ще твърдят, че към датата на цитиране са имали право да си свалят материала щото примерно е бил по cc и ще си измият ръцете с теб ако стане проблем.

Back
Горе