Какъв мейл получих :)

netsurfer

Ипотпал ФЕН :)
Здравей видях че купуваш сайтове в един форум

Продавам сайт с доход около 200-250 лв на месец има и пикови месеци и повече и 2000-2500 на година очаквани лв от адсенс и 5000 уникални на ден, има дни с 4000 има с 6000 и 10000 уникални на ден зависи от деня , 15000 презарездания на ден във hit.bg правен е с web page maker, при евентуална среща ако цената те удволетворява показване на сайта и статистика за посетители и адсенс, посетителите мсеки месец се покачват с 15% при положение че не се ъпдейтва всеки месец, цената е 5000 лв и не подлежи на коментар, ако те устроива цената и дохода от сайта пиши и да се срещнем и да уговорим продажбата, пак казвам цената не подлежи на коментар ти си реши - не приемам изпрати ми сайта първо да видя и такива .... само ако си сигорен че си съгласен за цената при осъществена среща някъде където има нет ще дам инфо за сайта сткатистика - име - адсенс
Просто съм изумен, преди да се срещнем на живо даже няма да ми каже адреса 🙂
А и сайта е в hit.bg .... боже ... боже ...

Re: Какъв мейл получих 🙂

Само, ако си сигОрен, че ще му дадеш без въпроси и уговорки 5 бона, само тогава се срещайте, ясно ли е. Да няма после хък-мък 😀

Дай аз ще ти продам един сайт с дневна печалба от 50лв.
Продава се за 8 000лв., но първо трябва да го платиш, след което ще ти го дам. 🙂

Е ще му кажа, но след като даде парите и се отдалеча малко. ;D

Последно редактирано:

@Netsurfer, да не забравиш да носиш парите на срещата 😀

Множко ми се виждат 5000, дори и да е вярно написаното за приходите. Максимума който бих дал е 2600. Но в никакъв случай не бих дал и 2600, преди да съм видял сайта, да съм го разучил, и да съм сигурен, поне на 90%, че ще се възвърнат за една година

Последно редактирано:

Е вие пък! Забравяте, че е правен с web page maker, това значително качва цената, поне с 2-3 хилядарки 😀

Получих и отговор:
Добре какво повече искаш - сайта е на тема забавления, дал съм колко искарва , колко посетители има!

Благодаря за вниманието ако не си сигорен във себе си не ми отгонаря - Благодаря отново! Чао за сега!

Брех, пък остава и корав откъм пазарлък. Само като му видя правописа и ми е ясен;D.

Кой "правопис"? 😀

Да наистина по-скоро кривопис 😀

Кажи му че преди да ти прати URL на сайта, няма какво да говорите изобщо.
Все едно да отида на пазара и на една празна сергия да напиша, имам едни много яки домати, супер са, направо най-добрите, но ще ги извадя от торбата само ако си сигОрен че ще ги купиш 😀

Последно редактирано:

Добре какво повече искаш - сайта е на тема забавления, дал съм колко искарва , колко посетители има!

Благодаря за вниманието ако не си сигорен във себе си не ми отгонаря - Благодаря отново! Чао за сега!
Ама, наистина... какво повече искаш? А и цената е 5 бона, ти ако толкова не мож' извади на момента, егати бизнесмена си 🙂 Има и доза психология "ако не си сигОрен в себе си", демек пичът намеква, че нещо не си в ред, ако толкова му мислиш 😀

Човека си ляга и става с "Психология на търговията" Ний на него, на малкия пръст не можем да му се мерим... Къде е той, къде сме ний!? 😀

Абе на вас ви е смешно, ама колко простаци държат много пари....няма да се учудя, ако напълно неграмотен човек продава подобно нещо. 😎

Все едно да отида на пазара и на една празна сергия да напиша, имам едни много яки домати, супер са, направо най-добрите, но ще ги извадя от торбата само ако си сигОрен че ще ги купиш 😀

😀😀😀😀

Back
Горе