SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Какъв форум?

dean.yordanov

New member
Здравейте, изправен съм пред малка дилема, спрямо мойте бегли познания. Идеята ми е да направя форум който, да забранява на анонимните потребители (гости) да четат във форума. Само регистрираните да имат право да четат. Та съм изправен пред дилема phpbb3 или IPB ?
Но пък при регистрация искам да се използва плащане чрез epay и paypal. Това нещо ми е малко неясно.
Та колеги може ли да ми дадете идея каква система да използвам за форум и как да вкарам плащане чрез epay и paypal при регистрация?
 
Re: Какъв форум?

И при двата избора номера може да стане. По принцип аз лично харесвам повече ипб, но е малко сложничък, дори за редактиране, да не говорим, че е и платен. А иначе това с пейпал, ще се наложи ти ръчно да активираш потребителите след като си платят... поне за автоматичен начин все още не знам.
 
Re: Какъв форум?

Ако не си уверен, че ще потръгне започни с безплатен форум (phpbb или smf).
Когато потръгне е лесно да мигрираш. И истинският форум се казва vBulletin. ;)
 
Re: Какъв форум?

Значи ще го напраяв с някоя безплатна система като начало. Мисълта ми е имали готови такива с-ми или аз трябва да го правя?
 

Горе