Как да видя PHP файла?

Re: Как да видя PHP файла?

Принципно няма как да стане този номер по простата причина, че реално PHP-то генерира HTML и това което виждаш реално е изходният код.

Варианта е ако е готова система да намериш коя е и евентуално да си купиш лиценза или да си го изтеглиш, ако е безплатна платформа... другият вариант е да си платиш на някой програмист да ти напише система с същата функционалност.

и по-добре, че не може. Каквито сме крадисти тук, всеки сайт с интернет щеше да има български клонинг 🙂

стига сте вадили от 9 кладенци вода - PHP файловете без да имате достъп до FTP с никаква програма не можете да ги извадите

във всеки случай, дори и да видиш PHP кода на конкретната страница, ако сайта е писан обектно ориентиран, ще ти трябват и всички други файлове, защото конкретният няма да ти върши работа... Да не говорим, че ако адресът е пренаписан, изобщо пък си нямаш представа кой файл четеш и къде се намира той...

Явно няма да стане... Исках да копирам една премиум тема на Уърдпрес, но явно ще трябва да се откажа! 🙂

Не, че няма начин да се сдобиеш с нея, но моят съвет е да не се занимаваш с глупости, а ако си решил сериозно да се занимаваш.. да си платиш каквото трябва и рано или късно ще си избиеш парите от покупката.

Или с гледачка или с хакерска помощ 😉
Шегувам се, разбира се няма как да видиш кода.

Може ли някой да ми обясни, има ли начин да видя (и да копирам) PHP файловете, от които е изграден даден сайт, който съм видял в интернет?

А защо не кажеш какво точно искаш да направиш за да може някой да ти помогне.
Ако сайта е правен на някой CMS не ти трябва PHP файловете защото ти може да си го инсталираш този CMS и да вкараш само базата данни или само данните.
Понякога webcopier и teleport pro вършат работа
Абе има много варианти я кажи кой е сайта
Ако се притесняваш тук да го напишеш пиши ми на лично
😉

то ако можеше телепорта РНР да дърпа и хората ако можеха да летят ехеееее

Back
Горе