Как да монетизирам такъв блог..

combatsambo

New member
Блогът прави по 20 уникални от гугъл дневно, статиите са му доста интересни за голяма част от хората и когато се пусне в голяма фейсбуук страница ( имам няколко такива ) интереса е доста добър - за 10 минути 200 посещения и нагоре. Коментира се доста и т.н., Въпроса ми е как мога да спечеля или да си набавя всичко положително на максимум от този блог ? И по какъв начин?

Предварително благодаря.

Re: Как да монетизирам такъв блог..

scoobydoo, слагането в свежо добре, ще му донесе трафик, но монетизацията на трафика е въпроса в случая. Повтарям се с Никито, ама Тематика?

Слагай адсенс и виж какви реклами получава и какви цени на клик можеш да хванеш с тематиката.

И аз ще повторя колегите по-горе, ама най-много зависи от тематиката. Освен това, блога ти на собствен хостинг ли е?

Adsense, ама не очаквай много... За сайт без тематика е доста зор

Сложих някакъв адсенс вчера и то не колкото да спечеля кой знае какво, а да има някаква реклама, да видя какво генерира като кликове.

Хм, имате ли някакви тайни заучени места, където да се слагат адсенс рекламите.

Сложих на всяка статия над текста и под текста по едно банерче, хоризонтално, но нито един клик.

Вчера след като пуснах тази статия ( предпоследната ) гледам още продължават хора да влизат - 600 уникални.

Ами пусни афилиейт - платено пускане в големи фейсбук страници. Всеки ще пробва поне по веднъж какво е качеството на трафика.

Не, вече не мога да продавам линкове. Поне в тази голямата група, тъй като я продадох. Имам да изпълвам още 7-8 линка, които вече са ми платени, разбрал съм се с момчетата, на които я продадох, но вече не мога да продавам линкове.

Този начин на слагане на адсенс реклама е добър -
http://www.technipages.com/google-chrome-clear-cache.html В дясно излиза, а на началната страница я няма, но не знам как да го направя, така че да влиза в самият текст. Като снимка, но това е реклама. Идеи?

Back
Горе