SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Как да определя продажната цена

nikkola

Member
Здравейте,

искам да продам един сайт за недвижими имоти. По-точно сайта плюс обявите. Не знам как да определяцената. Заглавната страница има пр3, има двойка и единици по другите страници. Домейна е от миналата година и по-ското уникален от колкото цененен конкретно за имоти. Мога да предоставя още няколко домейна които са по-целенасочени.
По важното е че искам на евентуалните клиенти да взема пари заради марката и договорите с недвижими имоти. Посещенията на сайта са около 20 на ден. До преди няколко седмици, когато имаше обяви бяха около 40. Сайта е базиран на юмла и истейтагент. можете да го видидите тук www.daburini.com . Каква реална цена бих могъл да поискам.
Поздрави
 
Re: Как да определя продажната цена

Ако имаш договори с продавачите на имоти, защо направо не се обърнеш към някоя агенция. Предполагам ,можеш да продадеш клиените си.
 
Re: Как да определя продажната цена

Ако имаш договори с продавачите на имоти, защо направо не се обърнеш към някоя агенция. Предполагам ,можеш да продадеш клиените си.

Това ми беше плана. Само че не знам колко мога да поискам. Имам договори . Сайта е оптимизиран за немско говорящия свят най-вече. При търсене в гоогле- имоти и българия, на немски ме изкарва между 5 и 10то място. Сайта съм го правил за мен исках аз да се занимавам с това, но го продавам поради две причини. Първо все още съм студент и искам да си завърша образованието си. Второ, не съм много убедителен пред немските и австрийски пенсионери. Не ми се отдава да преговарям добре с такива хора. Ако някой професоналист сериозно започне да работи мисля че могат да падат парички.
Само да измисля цена.
Исках и още нещо да питам. Къде мога да предложа сайта за продан. Освен директно съобщение което ще пусна на самия сайт и стандартното място www.sedo.com . Допълнително ще пратя по един мейл на разни агенций. Има ли още някъде където мога да го обявя
Предвавително мерси и Поздрави!
 

Горе