Как да осъдя EVN?

Daten

New member
Така, писна ми. Ще ги съдя тези кожодери от енергото. Но преди да правя каквото и да било рекох да се консултирам, за да видя въобще може ли да излезе нещо. По принцип токът, който трябва да идва до дома ми трябва да е макс 235 волта. При мен минимално върви 252 като скача до 270-280 волта. Резултатът е: изгорял лаптоп, три изгорели аудиоуредби, изгоряла кафемашина, два персонални компютъра и три монитора. Няма да говоря за ел. крушки, слагам една, цъкам два пъти и вече я няма.

Някакви съвети как да процедирам. Възможно ли е въобще да ги осъдя или всичко ще бъде вятър и мъгла.

Re: Как да осъдя EVN?

Единствения вариант които се сещам е .... АДВОКАТ 🙂 Това ти трябва а не коментари по форумите.

Обърни се първо към КЗП, виж какво ще стане и след това търси адвокат. Но ако решиш да ги съдиш, се запаси с голямо търпение и нерви.

Преди време когато работих в Бургас в интернет доставчик, бяхме ходили на авария в клиент който се оплака от същото и каза, че е пускала някаква молба в енергото с някакви документи за доказани щети и щели да изплатят всички щети. Вероятно е добра идея да отидеш направо в клон и да поразпиташ по въпроса.

Back
Горе