SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Как да убием с един куршум два заека!

Cybertack

New member
Здравейте,
преди два часа открих един нов свят и искам да го споделя с вас и дори да ви поканя в него.

Тук почти нямаше никой, предприемача беше паднал по незнайни причини и нямаше какво да правя, забелязах една статия която имаше упътване как да защитим нашият афилейт линк та всеки който кликне да се регистрира гарантирано като афилейт дори и да махне ID-то. Стори ми се доста интересно и реших да видя самия сайт който предлагаше услугата, (между другото гледах, че фри местата са ограничени) тръгнах да се регистрирам а те ме питат за paypal акаунт или алтернатива по която мога да получа пари. Първоначално се стреснах викам си да не съм объркал сайта :) Както и да е дадох го нали не искат да вземат а да дават :)

Оказа се че съвсем случайно съм открил може би най добрата програма за печелене на пари в интернет. Значи схемата е такава, скривате си всички URL адреси които не искате да се виждат като афилейт и същото време печелите от това. При отваряне на новия (скрит) адрес в горната част му се появява една лентичка с реклама, същото време и линк към сайта (който ви предлага услугата), ако потребителя кликне на рекламата печелите от реклама а ако кликне на бутона на сайта го регистрирвате като афилейт във вашата мрежа на сайта (който ви предлага услугата). Дори ако искате да покажете някой клип на ваш приятел в YouTube като "Cloack"-нете url-то в системата и му го покажете печелите пари.

Да ви кажа честно от два часа четене и гледане на филмчета в този сайт станах като пиян. Ще ви дам линк и който се е заинтригувал да чете на инглиш, че да не се изложа повече с обяснения от типа на първокласник :)

Между другото наистина фрии регистрациите са ограничени и ако ви харесва регвайте се не губете време. Това което се опитах да ви разкажа по горе даже не е и 5% от това което ви предлага сайта. Да спомена само че имат база данни от книги които по реалната им пазарна цена са на стойност $8,877.34 а вие можете да теглите която си искате безплатно.

Прочетете повече - http://ViralURL.com/about

ПС: Извинявам се много за неясното изразяване но в момента наистина съм претоварен от информацията която получих :( Надявам се за разбиране от ваша страна и ви благодаря много за вниманието.
 

Горе