SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Как е най-добре да се пренасочат линкове от футъра?

nikitka

New member
Здравейте,
предварително се извинявам ако има подобна тема, аз гледах, но не я видях.
Имам следния казус и бих искала да се допитам да мнението ви, тъй като аз не съм толкова наясно както повечето хора посещаващи този форум.
Запитването ми е следното: Имам стар сайт, чийто дизайн беше много стар и реших да го сменя, а с него и домейна и така сега имам изцяло нов сайт. Направих редирект с 301 от стария към новия и до тук добре, обаче сега се чудя как да процедирам с линковете, който имам от други сайтове във футъра или по-точно става дума за линковете, където е обозначено, кой е направил сайта. Тук се нуждая от съвет как е най-добре да процедирам, тъй като имам линкове от много сайта, а някои от тях са и доста големи. Дали ще е добре ако във всеки сайт се напише "изработил: кл. дума+бранд или само бранда, или само домейна, или на един сайт бранд, на друг домейн, или пък някаква друга комбинация? Добре ли е да има title таг линка или според новите правила на гугъл това не добра идея? Също така дали линковете да продължат да сочат към стария домейн или да ги заменя навсякъде с новия? Не знам дали успях правилно да го обясня, но се надявам да успеете да разберете какво имам предвид.
Ще съм ви много благодарна ако ме посъветвате как е най-добре да се направи.
Благодаря предварително на всеки, който е отделил време да прочете моя пост и е проявил желание да сподели някакви напътствия или съвети :)
 
Последно редактирано:

Горе