SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Как най-лесно да си вдигна PR

Re: Как най-лесно да си вдигна PR

Добре тая навигация така и не разбрах! какво имаш предвид? За mod_rewrite също не схващам с какво ще ти помогне, при случай че имаш phpbb форум или подобен и пак ти ги индексира С НЕЩАТА СЛЕД "?" ! Как става тоя номер o_O! Я ми кажи че нещо ми се губи!
Поздрави!
 
Re: Как най-лесно да си вдигна PR

не съм много съгласен с постановката, че ПР не е важен. да, сам по себе си е девалвирал и рядко съдържа реална оценка за качеството на сайта обаче, да не забравяме, че ПР отразява пряко "гласовете", които сме получили, а няколко качествени линка могат да изиграят голяма роля при позиционирането на сайта ни в гугъл и сие. и така, когато казваме, че ПР е без значение трябва да имаме поне едно наум :cool:
за събдомейните ще си споделя преките впечатления. преди време реших преди да пусна в оборот един от домейните, които бях регнал, да проверя първо дали ще има интерес по темата и дали си струва изобщо да му плащам отделен хостинг. направих събдомейн на един не много, да не кажа никак, посещаван сайт и два-три месеца след това имах ПР 2, като бях субмитнал в не повече от 30-на директории, останалото дойде от линкове от сайтове по тематиката. така че може и да е клише обаче, съдържанието му е майката. останалото ще си се нареди само.
успех!
 

Горе