Как разнообразявате работата ?

martinessko

New member
Нека тук дадем съвети от личен опит, как отпускаме или разнообразяваме по- време или след работа. Навярно на всеки един му се е случвало да не се отлепи от компютъра (или иначе казано за повечето - "работното място") цял ден или дори 24 часа 🙂 .

Аз лично, по време на работа разпускам с наргиле и Buddha Bar, а като прегоря, ставам и излизам за по едно малко (ако е вечер) или денем, едно бързо кафе с компания (Да видя малко живи същества 😀 )

Re: Как разнообразявате работата ?

Ами най-често с филми, тъй като работя от вкъщи. Но и музиката и разходките, когато е хубаво времето, разбира се, също са добър вариант. Наргилето си е яко иначе, аз и пуретки си цъкам от време на време 😀

По време на работа си пускам музичка или гледам филм.

Кафета с приятели, a сега обмислям да вземаедин PS с 50'' ТВ и ако има място в новия офис и едни джаги 🙂

То голямо бачкане ще е при някои щом успяват да следят и филм в същото време 😀 😉
А по въпроса, аз също гледам чат пат някой филм/сериал/видео клип (не едновременно с работата, а отделно 🙂), също разходка с приятел, може и някоя компютърна игра но доста рядко.

Мозъка като се натовари го разтоварвам с Нонограми или Мостове. А иначе повече комедийни сериали и от време на време шофиране извън града

хмммм чета постингите по темата и си викам егати ... колко сме еднакви хората 🙂

- и аз до скоро пушех редовно наргиле, пода в къщи е изгорен на доста места, но от около година го спрях и съм много доволен от тази промяна

- и аз имам куче, всъщност кучета - 4 броя. Обучавам ги и парлелно мисля за SEO ... 🙂
Онзи ден бях на изпит с едното. Най-яко е обучението и работата с куче по дисциплината следа - имам доста време да си избистря мозъка, да помириша тревата, да усетя вятъра и да чуя песента на птиците.

- миналата седмица брах коприва и лапад от едни готини поляни и както си бера коприва ... си мислех за SEO ... като се усетих за какво мисля се притесних да не съм полудял вече 😉

И аз гледам филми май. Ама съм пълен социопат, хич не ми се излиза навън. Бахти загубата на време - да ходя в мола или да се шляя по улиците. Ако ще излизам искам да е смислено - Рим, Прага, Будапеща за ден, два 🙂.

Най-добрия начин за разсейване в офиса и рестартиране на мозъка е тенис на маса - питайте Шефа 😀

Най-добрия начин за разсейване в офиса и рестартиране на мозъка е тенис на маса - питайте Шефа 😀

А това и аз го правя 🙂 и всеки четвъртък футбол, че иначе много се затлъстява !

Кучета...филми...игри...
За жени никой ли не мисли бре?😱
Лоша работа 🙂
А иначе аз цъкам табличка, бридж или покер от време на време за разтоварване 🙂
И веднъж на седмица бягам от големия град.
Скоро ще пускаме лодките, идва време за риболов 🙂

Аз съм за тенис на маса - 5 лв. вход и наградния фонд се изпива от всички участници 🙂

Не знам защо, ама жените леко се дразнят, ако повече от 5 часа на ден им говориш за SEO и ако не се отлепяш от компютъра...

S1Yfox, къде играеш тенис на маса? Аз уж се имам за доста добър и си търся с кой да играя, ама нещо не се намират, както и места за игра. Ако искаш, може да организираме нещо някой път 🙂

Back
Горе