Как се прави на нов сайт PR 5?

cicano

New member
Въпрос към колегите "Как сайт (myportret.com) на 6 месеца, с ниско page, domain authority и 800 линка от директории и социалки главно има page rank 5?". Достатъчно ли е да имаш 5 линка от сайт с PR5 (culturecenter-su.org) за да стане и твоя такъв?

Последно редактирано от модератор:
Re: Как се прави на нов сайт PR 5?

Мисля, че тук има отговори на твоите въпроси.

За: Как се прави на нов сайт PR 5?

Вече има подобни теми, отговорът е, че е възможен, а ето и моето мнение по този въпрос. Макар и да следях конкретния сайт не съм писал повече по темата, чаках да видя как ще се развият нещата, а и се надявах автора на сайта да си изпълни обещанието и да сподели какво се е случило. Но може да е бил зает, да е забравил или да му е било неудобно. Та значи - оказва се, че аз бях прав и след поредния ъпдейт PR-а на въпросния сайт беше отнет.

Как да получим Google PageRank?

Не знам до колко е вярно това, но все трябва да има доза истина 🙂

1 PR7 линк и си готов 😀

купуваш си домейн с такъв линк и си готов 🙂
ама според мен е по-добре PR-а да не ти идва само от един линк или поне да не е основния линк, че днес го има а утре не е сигурно. също така има и значение от колко време е линка.

Всичко това е добре и найстина става ако сайт, който направих за полвин ден и не съм го рекламирал никаде не стана пр3 просто от самосебеси. Сайта е на безплатен хостинг и домен. Няма да го слагам тук, че да не кажат че го рекламирам.

Последно редактирано:

Вероятно е верен списъка но линк с PR7 do-follow и one way към теб е доста трудно да се намери.
Не съм съгласен има борса за линкове всичко може да се намери и на много добра цена.

Всичко това е добре и найстина става ако сайт, който направих за полвин ден и не съм го рекламирал никаде не стана пр3 просто от самосебеси. Сайта е на безплатен хостинг и домен. Няма да го слагам тук, че да не кажат че го рекламирам.
От само себе си нищо не става колега, иска се работа, постоянна и неуморна

От само себе си нищо не става колега, иска се работа, постоянна и неуморна

Няма пари без работа! Но един много интересен човек допълни велнъж: Но има работа за без пари)) Така, че не винаги е точно така. Някой сайтове с клизма взимат ПР2 а други без много услия за СЕО и прочие стават още на първия ъпдейт ПР3 та и 4.

Back
Горе