SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Как се става копирайтър? Един наръчник.

CreativeContent

New member
Здравейте, колеги!

В последните няколко седмици разработвам един наръчник - Как се става копирайтър?

В този материал:
- Описвам това какво е да си копирайтър
- Разказвам за това как се става копирайтър
- Давам идеи за реализация и намиране на клиенти

Мисля, че се получи едно много интересно и най-вече - полезно четиво, което си заслужава времето.

Ще очаквам мненията Ви. :)

Благодаря за отделеното внимание.
 
Копирайтър се става с много писане, следене на тенденциите и насоченост към работата с ключовите думи и то не само за една ниша, а за няколко.
 
Статията е полезна и доста интересна. Ако повечето копирайтъри спазваха нещата описани в нея, със сигурност щеше да е по-лесно за много бизнес собственици. Ние в Казино Гуру работим и сме работили с доста копирайтъри и докато намерим правилния човек ни отне доста време в търсене и тестване. Доста често или статиите не се написваха на време или ако се написват на време бяха на много ниско ниво и така.
 
Ние търсихме няколко месеца докато намерихме подходящ копирайтър. Като цяло зависи много от тематиката и от интересите му. Тествахме десетки различни и прехвалени копирайтъри и накрая успяхме да намерим 2-ма, които са наясно със спецификата на нишата и сме доволни от създаденото от тях съдържание.
 

Горе